Новини громад Миргородського району

09 Вересня, 2022 р., 14:45
З нагоди 79-ї річниці визволення Гадяча від фашистських загарбників, за участю керівництва міської ради, представників колективів структурних підрозділів Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету, першого відділу Миргородського РТЦК та СП відбувся меморіальний мітинг та церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку захисникам України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.
09 Вересня, 2022 р., 14:29
9 вересня у Гоголевому відкрили пам’ятник дітям війни. Здійснився давній задум голови ветеранської організації Алли Писаренко, підбито підсумок великої організаційної та будівельної роботи, повідомляють на сторінці громади у фейсбуці.
05 Вересня, 2022 р., 09:18
Футбольний матч на підтримку ЗСУ відбувся 4 вересня у с. Великі Будища між командами «Ветерани футболу Великобудищанської громади» та «ПСЖ» (Полтавські спортивні журналісти).
31 Серпня, 2022 р., 08:13
На базі Гадяцького вищого професійно-аграрного ліцею відкрився "Дружній простір" — хаб для дітей та молоді, що постраждали від війни, пише Гадяч.City
30 Серпня, 2022 р., 09:57
У День Незалежності України наш земляк Олександр Сухань отримав нагороду – орден «За заслуги» І ступеня.
30 Серпня, 2022 р., 09:27
11 наборів телемедичного обладнання отримала наша громада в рамках реалізації проєкту «Надзвичайне реагування на підтримку дітей, постраждалих від збройних конфліктів, шляхом грошових переказів муніципалітетам, які включені до Ініціативи «Юнісеф» «Громади, дружні до дітей та молоді».
26 Серпня, 2022 р., 11:27
Особистості, які ще за життя стали найкращими. Ордени «Золота Зірка», за якими не просто подвиги героїв, а врятовані життя українців і обов'язкова поразка російських окупантів.
26 Серпня, 2022 р., 11:19
Як повідомляють на сторінці громади у соц.мережах, відзнаку очільнику громади в обласному центрі вручив командувач ОТУ «Суми» генерал-майор Олександр Нестеренко. Він відзначив, що Полтавщина справді стала надійним тилом й опорою ЗСУ, та щиро подякував усім жителям області. За його словами, вони роблять неоціненний внесок в оборону України.
19 Серпня, 2022 р., 14:48
Успішні досвіди заохочують до співпраці все більше територіальних громад. 17 серпня у залі засідань ПНПУ ім.В.Короленка відбулося урочисте підписання меморандуму про співпрацю між Сенчанською сільською територіальною громадою та університетом. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора