Новини громад Миргородського району

16 Серпня, 2022 р., 15:02
У складний для України час молодь демонструє свої найкращі якості – патріотизм, мужність, енергію та завзяття. Захист держави, волонтерська діяльність, допомога у реабілітації – далеко не все, що роблять юнаки та дівчата для Перемоги.
12 Серпня, 2022 р., 11:56
Перші переселенці почали прибувати до Білоцерківської громади, що на Полтавщині, на початку березня — фактично, через тиждень після повномасштабного вторгнення. Так громада, яка нараховує менше десяти тисяч мешканців стала прихистком для сотень українців, котрі залишили свої домівки через війну.
03 Серпня, 2022 р., 11:22
Війна… Це біль, страх і море сліз. Наші герої – Наталя Кудрявцева і Валентин Петров – зустрілися з цим віч-на-віч. Коли стало відомо, що росія розпочала наступ, у Слов’янську Донецької області місцеві жителі почули кілька вибухів – це були удари агресора по сусідньому Краматорську. З того дня в місті стало неспокійно. Останні дні проходили під звуки сирен та боїв, які містяни чули ледь не з усіх боків. Тоді ворог якраз намагався вийти у сторону міста з різних доріг.
03 Серпня, 2022 р., 11:13
За ініціативою Лохвицької ради ветеранів і підтримки Лохвицької територіальної громади у Лохвиці відбувся шаховий турнір, присвячений Всесвітньому Дню шахів.
27 Липня, 2022 р., 10:23
Нещодавно вийшла з друку книга про незабутнього художнього керівника Михайликівського сільського будинку культури Володимира Олексійовича Михайлеця "Вічне сяйво душі". 
25 Липня, 2022 р., 15:38
25 липня у Миргородському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулася передача державної відзнаки дружині полеглого жителя Миргородської громади. Орден «За мужність» III ступеня, яким посмертно нагородили старшого сержанта Володимира Шульгіна, відповідно до Указу №220/2022 Про відзначення державними нагородами України, передали Юлії Григорівні секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій та офіцер відділення призову Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, старший лейтенант Богдан Зубченко.
20 Липня, 2022 р., 13:56
Депатрамент соціального захисту Полтавської ОВА інформує про те, що Петрівсько-Роменська громада Миргородського району отримала підтримку від міжнародного фонду. 
14 Липня, 2022 р., 15:42
З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України багато лікарів були змушені залишити рідні міста, свої робочі місця в пошуку безпеки. Нині у Шишацькій лікарні планового лікування, як повідомила директор комунального закладу, депутатка Миргородської районної ради Маргарита Хорольська, працюють два лікарі з числа внутрішньо переміщених осіб. Це – лікар-анестезіолог Ольга Юрченко і лікар-інтерн Владислав Соколовський. Обоє - із Харкова, працевлаштувалися в реанімаційному відділенні.
14 Липня, 2022 р., 14:06
8 липня відсвяткувала поважний ювілей жителька с.Балюки Великобагачанської громади Наталія Михайлівна Сергієць – цього дня їй виповнилося 95 років. З привітаннями та подарунками до Наталії Михайлівни завітали селищний голова Сергій Горбань та голова ветеранської організації Надія Журавель, староста Якимівського старостинського округу Руслан Мандалина.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора