Новини громад Миргородського району

07 Жовтня, 2021 р., 16:14
Гадяцька міська лікарня - у топ-10 закладів вторинної медичної допомоги України. Першу всеукраїнську відзнаку отримав сьогодні на виставці Public Health 2021 у Міжнародному виставковому центрі (м.Київ) директор закладу Олександр Шаповал. Експерти оцінювали учасників зі всієї країни за трьома критеріями: фінансовий менеджмент, розвиток підприємства і клієнтський сервіс. Колектив закладу дякує організаторам за високу оцінку та можливість постійного розвитку й вдосконалення якості медичної допомоги!
06 Жовтня, 2021 р., 12:01
Президент України Володимир Зеленський першого жовтня підписав Указ №496/2021 «Про відзначення державними нагородами України з Дня працівників освіти». У документі зазначено: за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікований фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм почесне звання «Заслужений вчитель України» присвоїти ОСТАПЕНКО Тамарі Миколаївні — учительці Красногорівського закладу загальної середньої освіти I–III ступенів Білоцерківської сільської ради Миргородського району Полтавської області.
29 Вересня, 2021 р., 10:41
За легендою осінь – перша старша дочка Сонця, вона останньою залишила батьківський дім і стала четвертою порою року. Посилаючи осінь на Землю, Сонце сказало їй: «Забирай усе моє багатство, я віддаю тобі все своє золото, будь щедрою і люди полюблять тебе». І осінь виконує наказ Сонця, кожного року, чаруючи своїм осіннім золотом, дарує нам щедрий урожай овочів та фруктів, багато гарного, смачного та корисного. Повнота щедрості пані Осені відчувалася минулими вихідними у Ромоданівській громаді.
29 Вересня, 2021 р., 10:02
28 вересня гетьманська столиця перетворилася на центр театрального мистецтва, куди з"їхалися театральні колективи з усієї Полтавщини. Господарями свята стали Гадяцький фаховий коледж культури і мистецтв імені І.П.Котляревського та комунальний заклад «Гадяцький Будинок культури» Гадяцької міської ради.
27 Вересня, 2021 р., 10:51
Святкування Дня села, селища – це гарна традиція, своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу, нагода подякувати жителям громади за їх працю, порадувати чудовою святковою програмою, дати можливість відпочити після плідної праці, подарувати увагу та чудовий настрій.
20 Вересня, 2021 р., 14:30
17 вересня відбулося свято "Підкова козацької слави". Розпочалося воно козацькою ходою, яку очолювали гетьман та писар, зачарувало театралізованим дійством, виступами аматорських колективів територіальних громад Гадяччини, повідомляють на сайті Гадяцької міської ради.
13 Вересня, 2021 р., 16:36
За партнерства МОНУ, Нацполіції та МЗС Німеччини 10 вересня у Миргороді провели «Відкриті уроки футболу» для школярів. Спортивний фестиваль #Open_Fun_Football_Schools відбувся на міському стадіоні «Старт» та зібрав більше сотні учнів з шкіл територіальних громад Миргородщини.
06 Вересня, 2021 р., 15:54
4 вересня вихованці Великосорочинської ДЮСШ взяли участь у чемпіонаті Полтавської області по боротьбі дзюдо, який проходив у місті Кременчук. За результатами змагань вони здобули низку нагород. 
06 Вересня, 2021 р., 15:35
У місті Миргород тривають роботи по реконструкції об"єктів центру естетичного виховання та приміщення школи №1 імені Панаса Мирного. Роботи виконують за програмою "Велике будівництво". 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора