Новини громад Миргородського району

20 Червня, 2022 р., 13:28
Багато з нас мають домашніх улюбленців, які радують кожного дня. А чи знали ви, що спеціально навчені собаки можуть здійснювати терапевтичний ефект?
23 Лютого, 2022 р., 16:03
22 лютого у Полтаві в межах загальних зборів Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів Премії Полтавської обласної ради імені Володимира Степанюка 2021 року – переможців обласного літературного конкурсу «Відлуння заповітів земляків», присвяченого 100-річчю від Дня народження письменника Володимира Малика.
23 Лютого, 2022 р., 12:14
Уявіть, що ви стали свідком того, як на вулиці людина знепритомніла. Чи знаєте ви, як діяти? А вміння кожного з нас надати першу необхідну допомогу до прибуття «швидкої» може відіграти вирішальну роль у порятунку життя. Для того, щоб отримати відповідні навички та у випадку надзвичайної ситуації мати змогу допомогти собі чи своїм близьким, миргородцям пропонують пройти навчання першої домедичної допомоги. Навчання організували на базі КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" за участю інструкторів Миргородської станції швидкої допомоги, повідомляють на сайті міськради. 
21 Лютого, 2022 р., 16:26
Сучасна громада повинна мати свій бренд: для кращого позиціонування, пошуку інвесторів та партнерів. Важливою складовою створення бренду громади є залучення її мешканців. До такого процесу долучилися і в Сенчанській громаді.
21 Лютого, 2022 р., 15:55
21 лютого минає 170 років від дня смерті Миколи Васильовича Гоголя, письменника, чия творчість, безперечно, належить до найвищих надбань загальнолюдської культури. Великосорочинська громада, на чолі із сільським головою Олександром Тищицьким, вшанувала свого геніального земляка покладанням квітів до підніжжя пам’ятника митцю, повідомляють на сайті громади.
17 Лютого, 2022 р., 08:27
 12 лютого великобагачанці вшановували уславлену футбольну команду «Харчовик» - спортивну та історичну гордість свого краю. Як повідомляють на сторінці селищної ради у соцмережі, 50 років тому завдяки ініціативі молодого, закоханого у спорт, а особливо у футбол, Володимира Журавля та за підтримки директора відгодівельного радгоспу «Багачанський» Івана Рудя було створено футбольну команду «Харчовик» - гордість Великобагачанщини.
16 Лютого, 2022 р., 16:49
16 лютого у всіх громадах Миргородщини відбулися урочисті заходи до Дня єднання. Фотозвіт пропонуємо переглянути нижче.
07 Лютого, 2022 р., 16:56
4 лютого відбулося засідання журі І етапу обласного конкурсу дитячої казки на тему «Місце, де співає серце».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора