Новини громад Миргородського району

15 Серпня, 2023 р., 17:00
На запрошення депутата селищної ради Володимира Журавля до Великої Багачки завітала народна артистка України Наталія Бучинська, щоб підтримати жителів нашої громади, подарувати хоч хвилинку радості та втіхи всім, хто чекає своїх рідних з цієї страшної війни, вклонитися тим, хто втратив найдорожчих у її пеклі, подякувати нашим воїнам-захисникам, вселити надію на краще майбутнє.
12 Травня, 2023 р., 16:21
Легендарний рушник, створений у рамках культурно-мистецького вишиваного проєкту «З Григорієм Сковородою у серці», присвячений 300-річчю від дня народження поета, завітав до міста Гадяч. Як і сам мандрівний філософ, рушник більше року подорожував Україною, а полотна торкалися руки десятків майстрів.
12 Травня, 2023 р., 16:02
14 травня Україна відзначатиме День матері. Ні звуки сирени, ні постріли гармат не викреслять цей день з нашого життєвого календаря. Мати і дитя – немає у світі досконалішого єднання. 12 травня у Великій Багачці відбувся урочистий тематичний захід з нагоди Дня матері.
12 Травня, 2023 р., 14:22
Про це повідомив заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко у Facebook.
26 Квітня, 2023 р., 17:00
Зустріч із письменницею Людмилою Охріменко, що відбулася днями у Гадяцькій публічній бібліотеці імені Лесі Українки, зібрала повну залу шанувальників справжньої книжки – такої, що тримає читача від першого до останнього слова, змушує міркувати, збагачує і словниковий запас, і душу. Письменниця, зокрема, презентувала свій роман «Оскар», який став переможцем міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова-2021» у номінації «Найкращий твір на воєнну тематику», пише Гадяч.City.
24 Квітня, 2023 р., 15:31
21 квітня відбулося офіційне підписання угоди Договору про партнерство між Миргородською громадою та об'єднаною громадою Лангенлонсхайм-Штомберг (Німеччина). Миргородську громаду за кордоном на урочистій церемонії підписання документів представляла делегація  на чолі з керуючою справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніною Нікітченко. З німецької сторони договір підписав бургомістр громади Міхаель Цюфка. На заході також були присутні бургомістри населених пунктів цієї громади.
03 Квітня, 2023 р., 16:54
Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), разом із виконавчими партнерами: всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування "Асоціація сільських, селищних та обєднаних громад України" та асоціацією "Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування" розпочали роздачу кормів для тварин у Полтавській області.  
22 Березня, 2023 р., 15:14
21 березня Національний банк уперше провів український відбір до загальноєвропейських змагань з фінансової грамотності European Money Quiz.
14 Березня, 2023 р., 12:40
У селі Лука Лохвицької громади відбулася важлива для людських сердець подія – відкриття на будівлі школи меморіальної дошки в пам'ять колишнього випускника, загиблого воїна Романа Бутка.
14 Березня, 2023 р., 12:29
13 березня в стінах рідної Краснолуцької школи відбулась церемонія нагородження Орденом "За Мужність" ||| ступеня посмертно старшого солдата Потапенка Віталія Анатолійовича, який віддав життя за незалежність нашої Держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора