Новини громад Миргородського району

12 Травня, 2023 р., 16:02
14 травня Україна відзначатиме День матері. Ні звуки сирени, ні постріли гармат не викреслять цей день з нашого життєвого календаря. Мати і дитя – немає у світі досконалішого єднання. 12 травня у Великій Багачці відбувся урочистий тематичний захід з нагоди Дня матері.
12 Травня, 2023 р., 14:22
Про це повідомив заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко у Facebook.
26 Квітня, 2023 р., 17:00
Зустріч із письменницею Людмилою Охріменко, що відбулася днями у Гадяцькій публічній бібліотеці імені Лесі Українки, зібрала повну залу шанувальників справжньої книжки – такої, що тримає читача від першого до останнього слова, змушує міркувати, збагачує і словниковий запас, і душу. Письменниця, зокрема, презентувала свій роман «Оскар», який став переможцем міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова-2021» у номінації «Найкращий твір на воєнну тематику», пише Гадяч.City.
24 Квітня, 2023 р., 15:31
21 квітня відбулося офіційне підписання угоди Договору про партнерство між Миргородською громадою та об'єднаною громадою Лангенлонсхайм-Штомберг (Німеччина). Миргородську громаду за кордоном на урочистій церемонії підписання документів представляла делегація  на чолі з керуючою справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніною Нікітченко. З німецької сторони договір підписав бургомістр громади Міхаель Цюфка. На заході також були присутні бургомістри населених пунктів цієї громади.
03 Квітня, 2023 р., 16:54
Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), разом із виконавчими партнерами: всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування "Асоціація сільських, селищних та обєднаних громад України" та асоціацією "Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування" розпочали роздачу кормів для тварин у Полтавській області.  
22 Березня, 2023 р., 15:14
21 березня Національний банк уперше провів український відбір до загальноєвропейських змагань з фінансової грамотності European Money Quiz.
14 Березня, 2023 р., 12:40
У селі Лука Лохвицької громади відбулася важлива для людських сердець подія – відкриття на будівлі школи меморіальної дошки в пам'ять колишнього випускника, загиблого воїна Романа Бутка.
14 Березня, 2023 р., 12:29
13 березня в стінах рідної Краснолуцької школи відбулась церемонія нагородження Орденом "За Мужність" ||| ступеня посмертно старшого солдата Потапенка Віталія Анатолійовича, який віддав життя за незалежність нашої Держави.
21 Лютого, 2023 р., 15:22
Керівники громад Гадяцького краю: Микола Шаблій, Віктор Романенко, Валентина Бугайова, Володимир Омельченко та Ігор Лідовий разом з головою Полтавської обласної ради Олександром Біленьким відвідали наших захисників на східних кордонах держави. 
20 Лютого, 2023 р., 17:36
Іван Лисенко, вчитель Сарського опорного закладу, став переможцем обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Захист України», повідомляє Гадяч.City

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора