У Великій Багачці відбувся благодійний концерт Наталії Бучинської

Дата: 15.08.2023 17:00
Кількість переглядів: 496

Фото без описуНа запрошення депутата селищної ради Володимира Журавля до Великої Багачки завітала народна артистка України Наталія Бучинська, щоб підтримати жителів нашої громади, подарувати хоч хвилинку радості та втіхи всім, хто чекає своїх рідних з цієї страшної війни, вклонитися тим, хто втратив найдорожчих у її пеклі, подякувати нашим воїнам-захисникам, вселити надію на краще майбутнє.

Свідченням того, наскільки важлива зараз така підтримка, є те, що на благодійний концерт співачки, окрім жителів громади, до нашого селища завітало чимало гостей з Миргорода, Шишак, Семенівки, Диканьки. Українська пісня — це бездонна душа народу, вона спроможна розвеселити, втішити, закликати йти в битву, підбадьорити у важку годину, підтримати у хвилину відчаю. Тож глядацька аудиторія була напрочуд різноманітна: від людей поважного віку до молоді та дітвори.

Перед початком концертної програми секретар селищної ради Ольга Чернуха подякувала нашим надійним та мужнім захисникам – воїнам ЗСУ, привітала молодь громади з їх святом, вручила грамоти селищної ради юним волонтерам, активній молоді громади.

Глядачів пригостили смачним короваєм з нового врожаю, і, звісно ж, як заведено на гостинній великобагачанській землі, запашним короваєм зустріли Наталію Бучинську. А далі був не просто концерт, а щире, відверте спілкування співачки з вдячними глядачами, які отримали потужний заряд енергії, впевненості в перемозі та підтримки.

Дякуємо депутату селищної ради Володимиру Журавлю, генеральному директору ПП «ВМ Транссервіс» Володимиру Рясному, генеральному директору ПП «Великобагачанський комбікормовий завод» Ігорю Діденку та його працівникам, працівникам Центру культури та дозвілля, відділу благоустрою виконавчого комітету селищної ради за активну участь у підготовці заходу, облаштуванні місця проведення та прилеглої території.

Віримо в Перемогу, підтримуємо один одного!

Facebook #Великобагачанськаселищнарада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора