Новини громад Миргородського району

02 Грудня, 2022 р., 13:22
1 грудня у виставковій залі краєзнавчого музею запрацювала експозиція фотокартин Сергія Глотова під назвою "Кольори білого континенту".
22 Листопада, 2022 р., 10:41
У День Гідності та Свободи і День Десантно-штурмових військ України Президент Володимир Зеленський вручив високі нагороди військовослужбовцям і цивільним громадянам.
03 Листопада, 2022 р., 10:04
У травні цього року устивляни з болем у серцях сприйняли звістку про героїчну загибель при обороні «Азовсталі» свого земляка Віталія Зінченка. На жаль, як і більшість захисників Маріуполя, які віддали свої життя за незалежність держави, наш Герой до цього часу залишається в окупованому приморському місті.
03 Листопада, 2022 р., 09:45
Учні класу образотворчого мистецтва Великобагачанської дитячої музичної школи ім. Ф.Д. Кушнерика підготували патріотичні листівки для наших земляків, воїнів ЗСУ, які зараз боронять нашу країну на передовій. 
02 Листопада, 2022 р., 10:55
На Полтавщині виготовляють паливні пелети - роблять їх із тирси. А реалізовують у Сергіївській та сусідніх громадах для потреб підприємств, установ та організацій. Мають і проєкт для приватних помешкань. Побувала на виробництві знімальна група полтавського каналу ІРТ.
31 Жовтня, 2022 р., 10:04
29 жовтня, у приміщенні Новооріхівського СБК Ромоданівської громади відбувся черговий благодійний концерт на підтримку ЗСУ «Україна переможе».
31 Жовтня, 2022 р., 10:01
Минуло 78 років від дня вигнання нацистів з української землі – і ось сьогодні свій сторічний ювілей відзначає визволитель, ветеран Другої світової війни, найстаріший житель Гадяцької громади Дмитро Усенко.
15 Жовтня, 2022 р., 10:28
У Миргородському літературно-меморіальному музеї Давида Гурамішвілі відкрилася фотовиставка «ВІЛЬНІ ЛЮДИ ВІЛЬНОЇ КРАЇНИ», автором якої є Анна Пилипчук - начальник служби зв’язку з громадськістю 831 бригади тактичної авіації. На виставці представлено 35 фото, які знайомлять відвідувачів з людьми, авіаторами, які захищали та захищають небо України - рятують від ворожих ракет і літаків, вступають у повітряні двобої, надають вогневу підтримку наземним військам, ведуть розвідку.
03 Жовтня, 2022 р., 14:34
 24 лютого росія розпочала широкомасштабне військове вторгнення в Україну, знищуючи мирне населення та влаштовуючи геноцид українців. До мирних планів українців своїми брудними чоботами увірвався окупант, який брязкає зброєю, забирає життя, розповідає нісенітниці про "порятунок", бомбить житлові будинки, обстрілює школи та лікарні, знищує налагоджену інфраструктуру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора