У Новооріхівці Ромоданівської громади відбувся благодійний концерт

Дата: 31.10.2022 10:04
Кількість переглядів: 425

29 жовтня, у приміщенні Новооріхівського СБК Ромоданівської громади відбувся черговий благодійний концерт на підтримку ЗСУ «Україна переможе».

"Ми тішимося тим, що нам вдалося об’єднати спільні зусилля і спрямувати їх на таку чудову справу", - зазначають на своїй сторінці організатори заходу. 

Наші захисники і захисниці боряться за Україну на фронті, а ми не повинні забувати про важливість боротьби та підтримки в тилу. І коли ми чуємо фразу: «Та люди вже так втомилися від цих зборів», то хочеться відповісти: «А ви гадаєте наші бійці на передовій не втомилися спати в холодних сирих окопах і кожної хвилини ризикувати своїм життям і здоров’ям?» Тому ми повинні дякувати їм за кожен світанок, зустрітий у власній домівці і молити Бога, щоб їм вистачило сил і духу дійти до кінця і здобути таку бажану всіма нами Перемогу! А для цього вони повинні постійно відчувати нашу підтримку і знати, що за ними стоїть народ України.

Організатори дякують усім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України. Особливо слова подяки за співпрацю і підтримку висловлюємо старості Новооріхівського старостату, Станіславу Миколайовичу Ігнатенку (за пророблену роботу з фермерами і місцевими підприємцями), відділу ОКМСТ на чолі з О. О. Магурою, дружньому колективу Новооріхівського ДНЗ «Вогник», педагогічному колективу Новооріхівського ліцею, нашим дорогим, творчим колективам Новооріхівського СБК (НАВА «Дивосвіт», гурт «Позитив», гурт «Вояж», дитячий вокальний гурт «Дзвіночки», танцювальний колектив «Самоцвіти», НАВГ «Родина» та А. Мисляй), нашим талановитим гостям: Олексію Остапенку та аматорам сцени Величківського СК( Коваленко Марія з донечкою Євгенією, Тетяна Василевич, Світлана Чупайда) під керівництвом Г. М. Дем’яненка, СТОВ «Мусіївському» та місцевим підприємцям і фермерам! 

Спільними зусиллями вдалося зібрати 25 157 грн. Це вкотре доводить, що разом ми – незламні і в єдності – наша сила! Слава Україні!


Джерело - сторінка художнього керівника Новооріхівського СБК Катерини Васильченко у фейсбук 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора