Логотип громади розробили жителі Сенчі

Дата: 21.02.2022 16:26
Кількість переглядів: 608

Фото без описуСучасна громада повинна мати свій бренд: для кращого позиціонування, пошуку інвесторів та партнерів. Важливою складовою створення бренду громади є залучення її мешканців. До такого процесу долучилися і в Сенчанській громаді.

16 лютого відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу «Розробка логотипу Сенчанської територіальної громади». Участь у відкритому творчому конкурсі взяло 7 учасників місцевої громади та 1 учасник з м. Ромни. Загалом подали 33 роботи. Серед творчих та креативних заявок комісія обрала ту, яка відповідала усім технічним вимогам виконання.

За високу майстерність виконання, художнє оформлення та змістове наповнення відзначено роботи Макаренко Надії - учениці КЗ «Ісковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів Сенчанської сільської ради» та Раку Андрія учня ОЗ «Вирішальненська ЗОШ І-ІІІ ступенів». Переможцями конкурсу обрано роботу Сенчанського Будинку дитячої та юнацької творчості. Сільський голова Наталія Сліпухова вручила сертифікат на 3000 гривень директору закладу Сергію Сьомаку.

Надалі логотип планують використати в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу Сенчанської ТГ в Україні і за кордоном, покращення використання культурного, туристичного, економічного та соціального потенціалу громади, повідомляють на сайті муніципалітету.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора