Новини громад Миргородського району

28 Серпня, 2021 р., 11:28
27 серпня у Великосорочинській громаді відбулося вшанування 110-ї річниці відкриття пам’ятника М.В.Гоголю та покладання квітів до підніжжя монументу, повідомляють на сайті громади.
27 Серпня, 2021 р., 12:25
У Петрівсько-Роменській громаді до державних свят - Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України відбувся велопробіг за маршрутом Ручки – Петрівка-Роменська – Венеславівка – Середняки – Коновалове – Ветхалівка. У патріотично-спортивному заході взяли участь близько 30 жителів Ручок, Петрівки-Роменської та Середняків. За 6 годин вони подолали 45 кілометрів дорогами та бездоріжжям. На фінальній точці маршруту, у Ветхалівці учасників велопробігу частували смачною ухою.
25 Серпня, 2021 р., 15:44
24 серпня у Києві відбувся святковий Парад військ та військової техніки, на якому зокрема демонстрували і авіаційну техніку. Участь у ньому взяли літаки СУ-27, які мають постійну дислокацію на території 831 бригади тактичної авіації у Миргороді.
25 Серпня, 2021 р., 15:37
До Дня Незалежності України фасад Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім.І.П. Котляревського прикрасили муралом. Його автори - молоді художники- викладачі коледжу Олександр Бондаренко та Марина Клименченко. Настінний розпис із портретом Івана Петровича Котляревського став окрасою не лише будівлі коледжу, а й міста Гадяч.
24 Серпня, 2021 р., 08:24
У Миргороді відкрили оновлений дитячий майданчик. Подарунок з нагоди Дня Державного  Прапора та Дня Незалежності України  отримали маленькі миргородці від народного депутата України Олег Кулініча. Ігрова зона насичена різними елементами та знаходиться в центральній частині міста. За словами Олега Івановича, було приємно подарувати миргородській малечі черговий дитячий майданчик в рамках його постійно діючої програми. 
20 Серпня, 2021 р., 15:39
На території Вельбівського цеху переробки деревини ДП "Гадяцький лісгосп" до річниці Незалежності України прикрасили територію.
18 Серпня, 2021 р., 13:20
17 серпня, після річної карантинної перерви у Великих Сорочинцях на Миргородщині розпочався ярмарок. Цього року він присвячений 30-річчю Незалежності України.
12 Серпня, 2021 р., 10:37
7 серпня у селі Мартинівка, що знаходиться у Великобудищанській громаді, відбулося свято жнив та день села. Жителів та гостей вітали заступник голови Миргородської районної ради Олег Карабка; голова Великобудищанської громади Микола Шаблій; голова ПрАТ «Гадяцьке бурякогосподарство»,  депутат Полтавської обласної ради Олександр Сухань.
09 Серпня, 2021 р., 10:18
Поліцейська станція розташована у селі Красна Лука Краснолуцької громади, що об’єднує 19 сіл Гадяччини. Відтепер правопорядок в населених пунктах підтримуватиме свій поліцейський офіцер громади – старший лейтенант Дмитро Марченко, який переміг у конкурсному відборі та пройшов навчання за спеціальною програмою. 
03 Серпня, 2021 р., 17:55
Напередодні державних свят Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України в населених пунктах громад наводять благоустрій. У жительок с.Степанівка Великобагачанської громади мами та доньки Світлани та Анастасії Новосад виникла ідея зробити ще один куточок свого села більш яскравим. Вони прикрасили автобусну зупинку художнім розписом, зробивши її своєрідним «обличчям» села, яке милує око односельцям та гостям.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора