Новини громад Миргородського району

25 Травня, 2021 р., 14:53
24 травня на апаратній нараді в Полтавській облдержадміністрації обговорили стан будівництва об’єктів, що фінансуються з Державного фонду регіонального розвитку.
25 Травня, 2021 р., 14:43
24  травня жительку села Лютенька Олександру Пантелеймонівну Артеменко привітали із 100-річним ювілеєм. Лютенський сільський  голова Володимир Омельченко разом із завідуючою сектором соціального захисту населення виконавчого комітету сільської  ради Людмилою Маковською вручили ювілярці подарунок.
25 Травня, 2021 р., 14:29
Проєкт «Спорт для всіх» переміг у конкурсі грантів «Енергія розвитку». Цей проект став одним із шести, які підготувала громада для участі в конкурсі, організатором якого є  група компанії «Нафтогаз». Проект-переможець передбачає придбання вуличних тренажерів для Великобудищанського спеціалізованого закладу освіти І-ІІІ ступенів та отримає 100 000 гривень на реалізацію. Роботи по встановленню вуличних тренажерів заплановано здійснити протягом липня – вересня. 
25 Травня, 2021 р., 13:38
У бригаді тактичної авіації повітряного командування «Центр», що базується у Миргороді, в рамках проведення заходів військово-патріотичного виховання відбулися екскурсії для школярів з Миргорода та Хорола. Дітей ознайомили з історією, бойовим шляхом, досягненнями військової частини, а також вони поспілкувалися із військовослужбовцями роти охорони.
19 Травня, 2021 р., 12:44
Цими днями стали відомі результати освітнього конкурсу грантів "Енергія розвитку" Групи Нафтогаз. Проєкт Сенчанської територіальної громади "Проведення військово-патріотичних змагань та навчальних семінарів "Енергія Розвитку" ввійшов до числа переможців конкурсу та отримає фінансування на реалізацію.
17 Травня, 2021 р., 16:13
На території міського парку та на вулицях встановили більше 30-ти незвичайних урн для сміття. Таким чином комунальні служби продовжують благоустрій Гадяча. Напередодні вони потурбувалися аби всі клумби рясніли різнокольоровими квітами. 
17 Травня, 2021 р., 15:41
В урочистостях по вшануванню пам'яті грузинського класика взяли участь представники Посольства України в Грузії, міської влади, Полтавської торгово-промислової палати, грузинської діаспори в Україні. Спільний захід, ініційований Посольством України Грузії, відбувався через платформу zoom, тож учасники спілкувалися та бачили, що відбувається синхронно у Миргороді та у Тбілісі. 
14 Травня, 2021 р., 12:14
Триває голосування за проєкти у конкурсі «Наша громада»
13 Травня, 2021 р., 11:04
Комишнянська селищна громада налагоджує транспортне сполучення між населеними пунктами. Для цього за кошти місцевого бюджету придбали два новенькі автобуси. Комфортні транспортні засоби зі зручними сидіннями наразі проходять усі відповідні процедури реєстрації, після яких одразу розпочнуть роботу. Профільні відділи вже працюють над схемами маршрутів та обирають зручний для жителів час відправлення автобусів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора