Військово-патріотичне виховання молоді

Дата: 25.05.2021 13:38
Кількість переглядів: 517

Фото без описуУ бригаді тактичної авіації повітряного командування «Центр», що базується у Миргороді, в рамках проведення заходів військово-патріотичного виховання відбулися екскурсії для школярів з Миргорода та Хорола. Дітей ознайомили з історією, бойовим шляхом, досягненнями військової частини, а також вони поспілкувалися із військовослужбовцями роти охорони.

Про минуле та сьогодення авіаторів учням розповіла завідувачка кімнати історії бригади Ніна Загородня. Юні відвідувачі змогли не тільки оглянути наявні експозиції, а й послухати цікаві розповіді про шлях бригади та її військовослужбовців різних поколінь, які своєю натхненною працею, самовідданістю і мужністю примножували славні бойові традиції частини.

Також яскраві враження школярі отримали від можливості оглянути та потримати в руках стрілецьку зброю. А примірка 17-кілограмового бронежилету та кулезахисного шолома взагалі викликали в юнаків та дівчат розуміння, гордість і повагу до воїнів-захисників, які кожного дня боронять рідну країну зі зброєю в руках.

Пандемія вносить свої корективи, але подібні екскурсії необхідно проводити. Адже під час такого спілкування з військовослужбовцями учні ще раз переконуються в тому, що вони під надійним захистом української армії, а професія військового престижна та цікава. Можливо, саме завдяки таким заходам, сьогоднішні школярі у майбутньому свідомо приймуть рішення пов’язати своє життя зі Збройними Силами України та присвятити його благородній справі служіння Вітчизні.

Вчителі та учні висловили щиру подяку миргородським авіаторам за цікаву екскурсію.


За матеріалами фейсбук-сторінки 831 бригади тактичної авіаціїФото без описуФото без опису



Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора