Свято останнього дзвоника у Шишацькому ліцеї

Дата: 26.05.2021 21:44
Кількість переглядів: 1400

26 травня у Шишацькому обласному науковому ліцеї-інтернаті ІІ-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради відбулося свято останнього дзвоника. Серед почесних гостей на святі – голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської РДА Віктор Іваненко.

Очільники району привітали зі святом випускників, їх батьків та педагогів, побажали гарно провести майбутні канікули. Вручили почесну грамоту Миргородської райради та райдержадміністрації за сумлінну працю на педагогічній ниві, багаторічне зразкове навчання та виховання ліцеїстів Ользі Іванівні Дороховій. На урочистій лінійці нагородили учнів та педагогів ліцею за високі досягнення в науковій діяльності у цьому навчальному році. Святкового настрою додали авторські вірші та пісні, хореографічні композиції у виконанні старшокласників. Кульмінацією дійства став вальс, у якому кружляли випускники навчального 2021 року та їхні батьки.

Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка відзначила: «Ми пишаємося тим, що на території Миргородського району є навчальний заклад такого високого рівня, у якому діти можуть здобувати освіту з 5 по 11 клас».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора