Новини громад Миргородського району

13 Травня, 2021 р., 10:48
У Києві 11-13 травня триває Міжнародна туристична виставка "UITT "Україна - Подорожі та Туризм". Потужний туристичний потенціал Миргородського субрегіону презентували представники відділу економічного прогнозування і туризму міської ради та курорту "Миргород". Відвідувачі виставки цікавилися туристичними маршрутами, санаторно-курортним відпочинком. Родзинкою презентації став віртуальний тур містом за допомогою доповненої реальності.  
13 Травня, 2021 р., 10:17
7 травня у Краснолуцькій сільській територіальній громаді відкрив двері для відвідувачів ЦНАП, що розташований у приміщенні будинку культури. Центр створено завдяки спільній співпраці українських та швецьких експертів-партнерів програми «U-LEAD з Європою».
09 Травня, 2021 р., 16:29
9 травня з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулося покладання квітів до Меморіального комплексу воїнам Південно-Західного фронту в урочищі Шумейкове, що в Миргородському районі. У заході взяли участь: голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов та його перший заступник Дмитро Лунін, заступник голови Миргородської районної ради Олег Карабка, голова Миргородської РДА Віктор Іваненко, голова Сенчанської громади Миргородського району Наталія Сліпухова, ветерани та громадськість.
06 Травня, 2021 р., 17:45
Елементи вулично-шляхового обладнання встановили біля нерегульованих пішохідних переходів навпроти Шишацького обласного ліцею та Шишацької загальноосвітньої школи імені В.І. Вернадського. Їх мета - привертати увагу юних пішоходів та автомобілістів до безпеки дорожнього руху.
06 Травня, 2021 р., 12:25
6 травня у міському парку «Перемога», що в центрі Гадяча, висадили алею магнолій. Місце для рослин готували ретельно: в лунки для висаджування магнолій насипали торф’яний грунт та добриво, гарно полили. На придбання саджанців із бюджету напередодні виділили  7 тисяч гривень.
05 Травня, 2021 р., 16:29
Об"єкт розпочали зводити ще 2018 року, і тоді він мав усі шанси стати черговим довгобудом. Згодом його включили до програми «Велике будівництво» та спрямували фінансування з Державного фонду регіонального розвитку, повідомляє на своїй фейсбук-сторінці голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов. Раніше уроки фізкультури проводили на спортивному майданчику, а взимку – у пристосованому приміщенні. Тепер не лише учні зможуть повноцінно займатися спортом, а в позаурочний час – і мешканці громади, зазначив Олег Синєгубов.
28 Квітня, 2021 р., 12:48
У Шишацькій громаді п"ятеро учнів Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського та  обласного наукового ліцею II-III ступенів Полтавської обласної ради відзначили подяками за добропорядний вчинок.
27 Квітня, 2021 р., 15:04
Служба автомобільних доріг у Полтавській області повідомляє про початок ремонту автодороги Лохвиця - Гадяч. 
27 Квітня, 2021 р., 14:36
Лохвиччан запрошують приєднатися до флешмобу «ВЕЛИКОДНЄ ДЕРЕВЦЕ ЛОХВИЦЬКОГО КРАЮ»! Лохвицький міський центр дитячої та юнацької творчості напередодні великого й світлого свята Воскресіння Христового у п'ятницю 30 квітня у сквері Героїв України у Лохвиці розпочнуть прикрашання писанками деревця. Учасників флешмобу запрошують  доєднатися до українських традицій та зробити красиві фото біля локації.   Повідомляють на фейсбук-сторінці Лохвицької міської ради

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора