Подарунок миргородським дітям

Дата: 24.08.2021 08:24
Кількість переглядів: 279

У Миргороді відкрили оновлений дитячий майданчик. Подарунок з нагоди Дня Державного  Прапора та Дня Незалежності України  отримали маленькі миргородці від народного депутата України Олег Кулініча. Ігрова зона насичена різними елементами та знаходиться в центральній частині міста. За словами Олега Івановича, було приємно подарувати миргородській малечі черговий дитячий майданчик в рамках його постійно діючої програми. 

"Тепер маленькі мешканці матимуть змогу приходити сюди гратися кожного дня. Загалом же за вісім років існування такої програми вдалося забезпечити міста і села мого округу понад 200-ма дитячими ігровими майданчиками, що, беззаперечно, вселяє радість і оптимізм,"- сказав Олег Кулініч.

В урочистому відкритті майданчика взяли участь голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій. Представники районної та міської влади подякували Олегу Кулінічу за співпрацю та підтримку, а особливо за створення умов для всебічного розвитку підростаючого покоління.

Святкову атмосферу для малечі та дорослих також дарували талановиті миргородці: Елеонора Дишлева і Настасія Маляр та танцювальні колективи "Адреналін", "Веснянка" та "Свитязь". Завершилося свято танцювальним дитячим флешмобом.


За матеріалами офіційного сайту Миргородської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора