Подарунок миргородським дітям

Дата: 24.08.2021 08:24
Кількість переглядів: 289

Фото без описуУ Миргороді відкрили оновлений дитячий майданчик. Подарунок з нагоди Дня Державного  Прапора та Дня Незалежності України  отримали маленькі миргородці від народного депутата України Олег Кулініча. Ігрова зона насичена різними елементами та знаходиться в центральній частині міста. За словами Олега Івановича, було приємно подарувати миргородській малечі черговий дитячий майданчик в рамках його постійно діючої програми. 

"Тепер маленькі мешканці матимуть змогу приходити сюди гратися кожного дня. Загалом же за вісім років існування такої програми вдалося забезпечити міста і села мого округу понад 200-ма дитячими ігровими майданчиками, що, беззаперечно, вселяє радість і оптимізм,"- сказав Олег Кулініч.

В урочистому відкритті майданчика взяли участь голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій. Представники районної та міської влади подякували Олегу Кулінічу за співпрацю та підтримку, а особливо за створення умов для всебічного розвитку підростаючого покоління.

Святкову атмосферу для малечі та дорослих також дарували талановиті миргородці: Елеонора Дишлева і Настасія Маляр та танцювальні колективи "Адреналін", "Веснянка" та "Свитязь". Завершилося свято танцювальним дитячим флешмобом.


За матеріалами офіційного сайту Миргородської міської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора