День селища Велика Багачка

Дата: 27.09.2021 10:51
Кількість переглядів: 346

Фото без описуСвяткування Дня села, селища – це гарна традиція, своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу, нагода подякувати жителям громади за їх працю, порадувати чудовою святковою програмою, дати можливість відпочити після плідної праці, подарувати увагу та чудовий настрій.

Влітку та на початку осені відзначали Дні села жителі населених пунктів Великобагачанської громади, а незабутнім останнім акордом в низці святкувань стало відзначення Дня селища Велика Багачка. На жаль, через несприятливі погодні умови частину запланованих заходів довелося відмінити, але це не завадило великобагачанцям та гостям селища відсвяткувати яскраво, урочисто і весело, з посмішками, гумором та позитивними емоціями.

Цікавою була виставка старожитностей «Велика Багачка в ракурсі часу», всі бажаючі могли ознайомитися з історією селища, відображеною у фото, згадати земляків, знайомих та власне дитинство і молодість.

Тематична програма «Моя Багачка в золоті осіннім і в мудрості своїх людей» вийшла надзвичайно емоційною, ліричною та зворушливою. В глядацькій залі панувала піднесена та святкова атмосфера, адже всі присутні були не просто глядачами, а гостями на весіллі, та не простому, а золотому – відразу дві подружні пари великобагачанців відзначили на сцені свій 50-річний ювілей подружнього життя.

А от у святковій програмі «Я працею плету вінець на честь Великої Багачки» в центрі уваги були працьовиті та талановиті земляки – вони отримували відзнаки Миргородської райдержадміністрації та районної ради, селищної ради.

Вітання для великобагачанців та найкращі побажання звучали зі сцени від селищного голови Сергія Горбаня, заступника голови Миргородської районної ради Олега Карабки, голови Миргородської районної державної адміністрації Віктора Іваненка, депутата обласної ради Олега Діденка.

Не забули і про найменших жителів селища – його надію та майбутнє. Всі малюки, які народилися у 2019, 2020 та 2021 роках і зареєстровані в селищі, отримали в подарунок красиву м’яку іграшку. 

В перервах між святковими заходами можна було безкоштовно пригоститися смачнючою кашею.

У чудовому настрої великобагачанці, не звертаючи уваги на дрібний осінній дощик, продовжили святкування на стадіоні, де на них чекали концертна програма за участю відомого естрадного гурту «Діти Фрістайлу» та фаєр-шоу.

Завершилося свято яскравим феєрверком. 


За матеріалами Великобагачанської селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора