Дитинство повинно бути щасливим

Дата: 16.08.2022 15:02
Кількість переглядів: 533

Фото без описуУ складний для України час молодь демонструє свої найкращі якості – патріотизм, мужність, енергію та завзяття. Захист держави, волонтерська діяльність, допомога у реабілітації – далеко не все, що роблять юнаки та дівчата для Перемоги.

Молодь Великобагачанської громади мужньо бореться за незалежність України, самовіддано працює в волонтерських центрах, допомагає вразливим верствам населення. Студентка Київського національного університету культури і мистецтв Марія Кононенко втілила в життя власний творчий проєкт «Дитинство повинно бути щасливим». Разом зі своєю подружкою, студенткою Харківської державної академії фізичної культури Каріною Олефіренко, провели дитячі розважальні програми у всіх старостинських округах. Всі дійства відбулися за підтримки та сприяння селищної ради. Дітлахи отримали подарунки та солодощі від виконавчого комітету селищної ради. 

Саме дійство складалося із ігрової та пізнавальної частин. Розваги, руханки, майстер-клас з повітряними кульками, спільний малюнок зацікавили дітвору. Особливо ж сподобалося гра з мильними бульбашками, де можна було і потанцювати, і самому спробувати себе у «бульбашковій творчості». Свято вдалося на славу!


За матеріалами сторінки Великобагачанської громади у фейсбукФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора