У Гоголевому відкрили пам"ятник дітям війни

Дата: 09.09.2022 14:29
Кількість переглядів: 708

9 вересня у Гоголевому відкрили пам’ятник дітям війни. Здійснився давній задум голови ветеранської організації Алли Писаренко, підбито підсумок великої організаційної та будівельної роботи, повідомляють на сторінці громади у фейсбуці.

Ранком на привокзальному майдані зібралися члени селищної ветеранської організації, працівники Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради, вокзалу, небайдужі громадяни. До присутніх звернулася очільниця ветеранської організації Алла Писаренко. Вона щиро подякувала всім, хто долучився до збору коштів на пам’ятник – мешканцям селища, керівникам ТОВ «Великобагачанський комбікормовий завод» Олегові та Ігорю Діденкам, голові СФГ «Грунтознавець» Володимирові Чишку, голові СФГ «Хан» Григорію Хану, колишньому голові СФГ «Меркурій» Миколі Карпенкові, власникам магазину «М’ясна лавка» ( Салтовські ковбаси), а також селищному голові Володимиру Даценкові за сприяння у доставці та встановленні пам’ятника і постійній підтримці ветеранської спільноти.

Очільник громади відкрив пам’ятник дітям війни, а протоієрей храму Петра і Павла освятив його. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх дітей, життя котрих забрала війна, хто пішов у вічність вже у мирний час, захисників Вітчизни. Опісля відкриття пам’ятника присутні поклали до його підніжжя квіти. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора