У Великобудищанській громаді відкрили нову поліцейську станцію

Дата: 30.09.2022 14:32
Кількість переглядів: 606

Поліцейська станція розташована у селі Веприк Миргородського району, що за кількістю мешканців є найбільшим населеним пунктом Великобудищанської громади. Сучасне приміщення призначене для роботи двох поліцейських офіцерів, які обслуговують 20 сіл.

Як повідомив Микола Шаблій, голова Великобудищанської ТГ, громада вже придбала близько півсотні камер відеонагляду. Голова тергромади переконаний, що технічний ресурс допоможе досвідченим офіцерам Сергієві Кайолі й Станіславу Шестопалову ефективно виконувати функції з підтримання правопорядку та безпеки в населених пунктах.

Заступник начальника управління поліції Полтавщини Борис Реутов підкреслив, що створення додаткових умов для поліцейських офіцерів громади – це прогресивний крок у сфері створення безпекового середовища для громадян, що має особливе значення в умовах воєнного стану.

Слід зазначити, що для територіального об’єднання це вже друга станція за два роки. Перша розпочала свою роботу у жовтні 2020-го, у селі Плішивець, як повідомляють на сайті МВС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора