831 бригаді тактичної авіації вручили Почесну відзнаку "За мужність та відвагу"

Дата: 05.09.2022 08:58
Кількість переглядів: 527

 

Днями командувач повітряного командування «Центр» генерал-лейтенант Анатолій Кривоножко від імені Глави держави вручив стрічку, що символізує почесну відзнаку «ЗА МУЖНІСТЬ ТА ВІДВАГУ», якою військова частина нагороджена 15 червня 2022 року Указом Президента України №408/2022.

У перші дні війни Повітряні сили Збройних Сил України зруйнували міф російської армії про те, що за добу вона здобуде перевагу в повітрі та за тиждень дійде до столиці. Ми зламали задум ворога, даємо гідну відсіч «непереможній другій армії світу» та продовжуємо надавати потужну вогневу підтримку іншим родам військ при звільненні наших тимчасово окупованих територій. - Мужністю та майстерністю фахівців Повітряних Сил, особливо сміливістю і навченістю льотчиків, захоплюються військовослужбовці армій усіх континентів нашої планети. Впевнений, що про вміле та ефективне планування бойового застосування авіації проти в рази переважаючих сил противника, способи ведення бойових дій пілотами Збройних Сил України згодом напишуть у підручниках для навчання майбутніх поколінь авіаторів. Дякую всім за щоденну копітку роботу, кожному з вас – за мужність, вашим родинам – за терпіння, волонтерам – за потужну підтримку, органам місцевої влади та військової адміністрації – за плідну співпрацю. Якби тяжко не було, але Перемога обов’язково буде наша!, – зазначив очільник повітряного з’єднання.

Водночас, генерал-лейтенант Анатолій Кривоножко вручив особовому складу бригади тактичної авіації державні та відомчі нагороди, а також привітав ряд армійців з нагоди присвоєння чергових військових звань.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих побратимів…

831 бригада тактичної авіації кожного дня продовжує виконувати поставлені завдання вдень та вночі, адже Україна у нас одна!


Джерело - сторінка 831 бригади у фейсбук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора