На футбольному матчі у Великих Будищах вдалося зібрати майже 70 тисяч гривень на підтримку Збройних Сил України

Дата: 05.09.2022 09:18
Кількість переглядів: 501

Футбольний матч на підтримку ЗСУ відбувся 4 вересня у с. Великі Будища між командами «Ветерани футболу Великобудищанської громади» та «ПСЖ» (Полтавські спортивні журналісти).

Спортивний захід розпочався із хвилини мовчання на знак вшанування загиблих українців у війні з росією.

Голова Великобудищанської територіальної громади Микола Шаблій звернувся до гостей та вболівальників:

«Дякую хлопцям із ПСЖ, які відреагували на наше запрошення, приїхали не просто зіграти у футбол, а й зібрати кошти для тих, хто обороняє нашу країну. Ми хочемо допомогти військовослужбовцям із нашої громади, які зараз у Збройних Силах України, і передати їм зібрані кошти. Слава Україні! Слава ЗСУ! Віримо в перемогу!»

На початку гри капітани обох команд урочисто підняли прапор України під супровід акапельного виконання Гімну України працівниками культури Великобудищанської громади.

Під час перерви відбувся показовий виступ секції з кіокушинкай (силовий вид карате), яка діє у Великобудищанській громаді. Після виступу учасники отримали солодкі подарунки від голови громади.

Представники сільських будинків культури та клубів Великобудищанської громади подарували глядачам пісенні та хореографічні номери.

Родзинкою заходу став продаж оригінальних ігрових футболок гравців Збірної України з автографами, отримані кошти з якого теж доклали у скриньку із зібраними коштами.

Футбольна гра завершилась рахунком 3:3 - вийшов справжній товариський матч.

У післяматчевій серії пінальті з рахунком 4:2 перемогла команда «ПСЖ».

Результатом цього благодійного заходу стали зібрані кошти у сумі 66 тисяч 830 гривень, які, по завершенню заходу, голова громади Микола Шаблій передав Дарині Возній - директорці Плішивецького СБК, чоловік якої, разом із побратимами, на передових позиціях захищає нашу країну, наші території від ворога. Дякуємо військовослужбовцям за наш щоденний спокій!

Віримо, що Перемога незабаром!

Дякуємо кожному, хто долучився!

Все буде Україна!


Джерело - сайт Великобудищанської громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора