У Миргороді працює телемедицина

Дата: 30.08.2022 09:27
Кількість переглядів: 442

11 наборів телемедичного обладнання отримала наша громада в рамках реалізації проєкту «Надзвичайне реагування на підтримку дітей, постраждалих від збройних конфліктів, шляхом грошових переказів муніципалітетам, які включені до Ініціативи «Юнісеф» «Громади, дружні до дітей та молоді».

Передаючи кейси для первинної ланки медичної допомоги міський голова Миргорода Сергій Соломаха повідомив, що обладнання вартістю майже 1,5 млн грн. змогли придбати за підтримки Асоціації міст України та наших партнерів з ЮНІСЕФ. Очільник громади подякував партнерам за підтримку та допомогу у ці важкі для всіх часи. Реалізація проєкту по телемедицині надасть можливість сім’ям громади, які опинилися у складних життєвих обставинах через війну, а також сім’ям з дітьми, які прибули до Миргородської громади на тимчасове перебування внаслідок воєнних дій, отримувати дистанційно найнеобхідніші та якісні медичні послуги.

За словами директора  КНП "Миргородський міський центр первинної медико–санітарної допомоги", депутата Миргородської районної ради Олександра Фошина, телемедичне обладнання дозволить здійснювати обмін всіма видами медичної інформації між віддаленими пунктами за допомогою телекомунікацій і комп'ютерних технологій через інтернет-зв'язок та  надати допомогу сім’ям з дітьми, які проживають у громаді, та є особливо вразливими до наслідків війни, а також внутрішньо переміщеним особам.


Джерело - сайт Миргородської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора