Новини

23 Лютого, 2021 р., 15:48
 23 лютого в сесійній залі районної ради відбулося засідання «круглого столу» з представниками Миргородської районної громадської організації інвалідів «Ветерани Чорнобиля».
19 Лютого, 2021 р., 17:06
Депутат Миргородської районної ради восьмого кликання ДОНОС Володимир Михайлович нагороджений Почесною відзнакою „За вагомий внесок у розвиток району”.
19 Лютого, 2021 р., 16:38
 Шановні жителі Миргородського краю!
19 Лютого, 2021 р., 16:25
До річниці трагічних подій Революції Гідності вшанували пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні. 19 лютого біля меморіальної дошки Героям Небесної Сотні на приміщенні Миргородського краєзнавчого музею ім. О.Сластіона відбулося покладання квітів. У тематичному заході взяла участь голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, представники Миргородської міської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та численна громадськість.  
19 Лютого, 2021 р., 08:34
 Дев’ятнадцятого лютого - день народження депутата Миргородської районної ради Володимира Севастьянова
18 Лютого, 2021 р., 17:40
Голова районної ради Наталія Гирка в рамках підготовки до чергового засідання Миргородської районної ради, на якому заплановано розглянути ряд питань фінансового характеру, передачі майна, затвердження районних програм, плану роботи районної ради, затвердження передавальних актів районних рад, що реорганізуються шляхом приєднання до Миргородського району, провела робочі зустрічі з депутатами Полтавської обласної ради Оксаною Винниченко та Олексієм Матюшенком.
18 Лютого, 2021 р., 16:44
18 лютого працівники виконавчого апарату Миргородської районної ради на чолі з головою районної ради Наталією Гиркою взяли участь у черговій онлайн-нараді, організованій Українською Асоціацією районних та обласних рад, за участю представників центральних органів державної влади та парламенту, на тему: «Проблеми районних та обласних рад та шляхи їх подолання у контексті децентралізації». 
15 Лютого, 2021 р., 15:42
15 лютого відбулося покладання квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, що у Сквері Слави. У покладанні взяли участь голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, голова Миргородської райдержадміністрації Вікторія Ємець, міський голова Сергій Соломаха, представники Миргородської міської організації ветеранів Афганістану.
15 Лютого, 2021 р., 08:01
Шановні жителі Миргородського краю, учасники бойових дій на території інших держав!  15 лютого ми вшановуємо величний подвиг наших воїнів, які виконували військовий обов’язок на території інших держав.
12 Лютого, 2021 р., 12:55
Українська Асоціація районних та обласних рад проводить низку онлайн-заходів, на яких обговорюються актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування різних рівнів, їхнього нормативного забезпечення та стратегічних планів у контексті реформи децентралізації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора