Новини

15 Лютого, 2021 р., 08:01
Шановні жителі Миргородського краю, учасники бойових дій на території інших держав!  15 лютого ми вшановуємо величний подвиг наших воїнів, які виконували військовий обов’язок на території інших держав.
12 Лютого, 2021 р., 12:55
Українська Асоціація районних та обласних рад проводить низку онлайн-заходів, на яких обговорюються актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування різних рівнів, їхнього нормативного забезпечення та стратегічних планів у контексті реформи децентралізації.
12 Лютого, 2021 р., 11:44
11 лютого у м. Полтава відбувся підсумковий етап Міжнародної конференції "# МІСТА ТА ЗМІНИ: досягнення, перспективи" проєкту ПРОМІС («Партнерство для розвитку міст», який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади). Місто Миргород за останні кілька років стало платформою для втілення численних ініціатив у межах проекту, тож конференцію відвідали: голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, міський голова Миргорода Сергій Соломаха, начальник відділу економічного прогнозування та туризму міської ради Оксана Голуб.
10 Лютого, 2021 р., 15:00
10 лютого голова районної ради Наталія Гирка взяла участь у Міжнародній онлайн-конференції «МІСТА ТА ЗМІНИ: досягнення, перспективи» за Проектом «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.
07 Лютого, 2021 р., 09:39
 Сьомого лютого - день народження  депутата Миргородської районної ради Володимира Доноса
03 Лютого, 2021 р., 18:07
3 лютого відбулося засідання Президії районної ради та друге засідання четвертої сесії, які провела голова Миргородської районної ради Наталія Гирка. Нагадаємо, що в ході першого засідання четвертої сесії, депутати прийняли рішення зробити перерву та провести друге засідання, на якому розглянути доопрацьовані проекти рішень по 3 питаннях.
01 Лютого, 2021 р., 16:50
На адресу Миргородської районної ради надійшла відповідь від АТ "Полтавагаз" за підписом В.о.голови правління Олександра Чухрая.
30 Січня, 2021 р., 12:16
Українська Асоціація районних та обласних рад звернулась до Голови ВРУ Дмитра Разумкова з проханням внести зміни до Бюджетного кодексу стосовно фінансових гарантій діяльності районних рад.
29 Січня, 2021 р., 20:51
 29 січня депутати Миргородської районної ради зібралися на постійні комісії, щоб детально розглянути питання, внесені до порядку денного пленарного засідання сесії. Одночасно працювали соціальна, регламентна, бюджетна комісії, а також комісії з житлово-комунальних та питань освіти. Депутати опрацювали проєкти рішень, ознайомилися з відповідями на запити, які надійшли від ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» та спланувати свою подальшу діяльність із виборцями у громадах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора