12 вересня – День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

Дата: 12.09.2021 08:15
Кількість переглядів: 535

За роки становлення незалежної української держави працівникам нафтогазової галузі вдалося зберегти надбання попередніх поколінь та продовжити розвиток стратегічно важливої для країни галузі промисловості. Завдяки наполегливій комплексній праці науковців, інженерів, службовців та робітників крок за кроком протягом століть розбудовувалася нафтогазова галузь: створювалися потужні комплекси, освоювалися родовища, впроваджувалися нові технології з видобутку нафти та газу. Енергійність та самовіддана робота фахівців сьогодні стала надійною запорукою сталого розвитку економіки та розбудови енергетичної системи держави.

Висловлюю щиру вдячність усім працівникам нафтової, газової та нафтопереробної промисловості на теренах Миргородщини, які щоденно проявляють майстерність, відповідальне ставлення до своєї справи, забезпечуючи надійну роботу складного технологічного комплексу.

Бажаю наснаги, оптимізму, стабільності та нових досягнень. Нехай свято наповнює радістю та гордістю за професійні здобутки, а ваша відданість своїй справі спрацьовує на благо Миргородщини та всієї України! Здоров’я, процвітання та добробуту вашим родинам!

Голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора