11 вересня – День фізичної культури і спорту

Дата: 11.09.2021 09:05
Кількість переглядів: 529

Із найдавніших часів і дотепер фізично загартовані люди займають поважне місце у нашому суспільстві. Адже спорт виховує витривалість, налагоджує режим та зміцнює характер. Відрадно, що на теренах Миргородського району є спільнота спортсменів, які радують своїми досягненням у різних видах спорту, тренерів, які докладають максимум зусиль до виховання підростаючого покоління, ветеранів, які передали найкращі знання, а також вдячних вболівальників, які уважно слідкують та відзначають численні перемоги.

На теренах Миргородщини є люди, які досягли значних висот у спорті, побудували успішну спортивну кар’єру, прославили наш край на всеукраїнських та міжнародних аренах. Пишаюся тим, що ці люди живуть з нами поруч, ціную їх внесок у розвиток спорту!

Вітаю усіх, хто причетний до спортивного життя, зі святом – Днем фізичної культури і спорту. Бажаю здоров’я фізичного і ментального, олімпійського довголіття, перемог – спортивних і життєвих та всебічної підтримки від рідних людей, колег та суспільства!

Голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора