Робочий візит до Краснолуцької та Сергіївської громад

Дата: 10.09.2021 16:39
Кількість переглядів: 733

9 вересня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської районної державної адміністрації Віктор Іваненко здійснили робочий візит до Краснолуцької та Сергіївської громад. Цим фіналізували об’їзд усіх 17-ти громад Миргородського району.

У Краснолуцькій громаді разом з очільником Віктором Романенком відвідали Краснолуцьку та Сватківську школи, центр надання адміністративних послуг, будинок культури та спортивний комплекс у Красній Луці. Віктор Васильович розповів про досвід громади у залученні додаткового фінансування, а також про успішне втілення  проектів-переможців у конкурсах «Еколочіні ініціативи» та Обласний громадський бюджет у закладах освіти. У діалозі керівники окреслили ті питання, які потребують вирішення уже найближчим часом.

Наступною відвідали Сергіївську громаду. Нещодавно її жителі відсвяткували перший ювілей – 5 років. Голова Ігор Лідовий поділився напрацюваннями, які вже назбиралися за час існування громади. В ході візиту оглянули будинок громади – заклад, де сконцентровано надання усіх необхідних жителям послуг. Тут знаходиться поліцейський офіцер, центр надання адміністративних послуг, бібліотека, центр культури та дозвілля, офіс комунального підприємства. Наостанок візиту оглянули приміщення Розбишівської гімназії, де у цьому навчальному році здобувають освіту 87 учнів.

Кожна громада Миргородського району має свої особливості та надбання, позитивний досвід у залученні додаткового фінансування та втіленню освітніх і соціальних проектів. Та головною цінністю у всіх куточках краю все ж є людський ресурс, адже ми самі створюємо собі середовище для комфортного та успішного проживання.

 

Ольга ОШЕКА,

консультант голови Миргородської районної ради

з питань внутрішньої політики та комунікації зі ЗМІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора