Робочий візит до Краснолуцької та Сергіївської громад

Дата: 10.09.2021 16:39
Кількість переглядів: 747

Фото без опису9 вересня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської районної державної адміністрації Віктор Іваненко здійснили робочий візит до Краснолуцької та Сергіївської громад. Цим фіналізували об’їзд усіх 17-ти громад Миргородського району.

У Краснолуцькій громаді разом з очільником Віктором Романенком відвідали Краснолуцьку та Сватківську школи, центр надання адміністративних послуг, будинок культури та спортивний комплекс у Красній Луці. Віктор Васильович розповів про досвід громади у залученні додаткового фінансування, а також про успішне втілення  проектів-переможців у конкурсах «Еколочіні ініціативи» та Обласний громадський бюджет у закладах освіти. У діалозі керівники окреслили ті питання, які потребують вирішення уже найближчим часом.

Наступною відвідали Сергіївську громаду. Нещодавно її жителі відсвяткували перший ювілей – 5 років. Голова Ігор Лідовий поділився напрацюваннями, які вже назбиралися за час існування громади. В ході візиту оглянули будинок громади – заклад, де сконцентровано надання усіх необхідних жителям послуг. Тут знаходиться поліцейський офіцер, центр надання адміністративних послуг, бібліотека, центр культури та дозвілля, офіс комунального підприємства. Наостанок візиту оглянули приміщення Розбишівської гімназії, де у цьому навчальному році здобувають освіту 87 учнів.

Кожна громада Миргородського району має свої особливості та надбання, позитивний досвід у залученні додаткового фінансування та втіленню освітніх і соціальних проектів. Та головною цінністю у всіх куточках краю все ж є людський ресурс, адже ми самі створюємо собі середовище для комфортного та успішного проживання.

 

Ольга ОШЕКА,

консультант голови Миргородської районної ради

з питань внутрішньої політики та комунікації зі ЗМІ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора