28 жовтня – День визволення України від нацистських загарбників

Дата: 28.10.2021 08:14
Кількість переглядів: 638

Шановні жителі Миргородського краю!

28 жовтня ми відзначаємо 77-му річницю звільнення України від нацистів, вшановуємо пам'ять полеглих воїнів Другої світової війни, низько вклоняємося усім, хто своєю жертовністю та нелюдськими зусиллями наближав перемогу. Ми складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати країну з руїн, згадуємо всіх, чиї життя пронизала війна. У найбільшому в історії людства військовому конфлікті, яким є Друга світова, загинуло понад десять мільйонів українців. Таку непомірну ціну заплатив наш народ за право бути вільним.

Минуло понад сім десятиліть, і нинішні захисники України демонструють відважність та героїзм у протистоянні з агресором на сході, відстоюють незалежність та соборність своєї держави. Вони є гідними спадкоємцями кращих традицій воїнів-визволителів, своїх дідів та прадідів. Адже захист рідної землі завжди був і залишається найсвятішим обов’язком українців.

Сьогодні ми доземно вклоняємось усім ветеранам, учасникам Другої світової війни за те, що не дали розтоптати і поставити на коліна Україну. Величезна подяка всім, хто витримав на своїх плечах весь важкий тягар тих часів, а потім - відбудував і підняв зі згарищ українські міста і села.

Дорогі ветерани та сучасні герої, прийміть вдячність за самовідданість і любов до України. Бажаємо кожному з вас міцного здоров'я, добробуту, тепла, затишку, мирного і світлого неба над головою!

З повагою,

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора