Новини

07 Травня, 2021 р., 11:28
6 травня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської районної державної адміністрації Віктор Іваненко з робочим візитом відвідали Сенчанську сільську територіальну громаду. У рамках візиту зустрілися з очільником громади Наталією Сліпуховою та депутатським корпусом сільської ради.
30 Квітня, 2021 р., 14:24
29 квітня голова районної ради Наталія Гирка та голова райдержадміністрації Віктор Іваненко здійснили робочий візит до Великобагачанської громади. Зустрілися з головою громади Сергієм Горбанем, який ознайомив керівників районної влади з проблемними питаннями та окреслив перспективи розвитку території. У пріоритеті - надання якісних медичних послуг жителям громади.
29 Квітня, 2021 р., 16:03
Наближається Великдень і поминальні дні. За усталеною традицією жителі громад будуть віддавати шану померлим близьким і родичам покладанням квітів до їхніх могил. Щоб не спричиняти накопичення старих пластикових квітів та вінків, альтернативним варіантом є взагалі не нести їх на цвинтар. Краще принести на могилу живі квіти, які ніякої шкоди довкіллю не спричинять. Церковнослужителі закликають пом'янути рідних молитвою, посадити чи принести живі квітами та лампадки.
28 Квітня, 2021 р., 15:13
Дружній колектив Миргородської районної ради турбується про благоустрій прилеглої території, тож на весняне прибирання вийшли усі разом. Толоку довелося проводити кілька днів поспіль, зважаючи на примхи погоди. Спочатку очистили двір від сміття та вивезли його. А вже потім взялися за наведення ладу – пофарбували огорожі та побілили дерева.
28 Квітня, 2021 р., 10:39
27 квітня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської районної державної адміністрації Віктор Іваненко з робочим візитом відвідали Гадяцьку міську територіальну громаду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора