Новини

28 Квітня, 2021 р., 15:13
Дружній колектив Миргородської районної ради турбується про благоустрій прилеглої території, тож на весняне прибирання вийшли усі разом. Толоку довелося проводити кілька днів поспіль, зважаючи на примхи погоди. Спочатку очистили двір від сміття та вивезли його. А вже потім взялися за наведення ладу – пофарбували огорожі та побілили дерева.
28 Квітня, 2021 р., 10:39
27 квітня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської районної державної адміністрації Віктор Іваненко з робочим візитом відвідали Гадяцьку міську територіальну громаду.
23 Квітня, 2021 р., 16:30
23 квітня депутати Миргородської районної ради працювали у профільних комісіях. Таким чином, усі питання, внесені на порядок денний шостої сесії, детально обговорили на комісії з питань освіти, культури, туризму, молоді та спорту, впровадження цифрових технологій; на комісії з питань соціальної політики, охорони здоров’я, материнства та дитинства; на комісії з питань житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування, комунальних ресурсів, розвитку сільських територій, земельних ресурсів; та на комісії з питань регламенту, депутатської етики, діяльності депутатів, забезпечення законності, правопорядку та протидії корупції. У рамках засідання голови комісій проінформували своїх колег про стан виконання рішень, прийнятих восьмою каденцією депутатів за кінець минулого року та перший квартал 2021-го.
20 Квітня, 2021 р., 13:03
20 квітня відбулася всеукраїнська нарада Української асоціації районних та обласних рад у режимі онлайн. Участь у ній взяли голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та головний спеціаліст виконавчого апарату з юридичних питань Валерій Толмачов. На нараді обговорили поточну роботу Асоціації щодо відстоювання інтересів органів місцевого самоврядування субрегіонального рівня та зв’язаний з цим нормотворчий процес. Учасники наради також ставили фахівцям актуальні для рад питання, на які отримали вичерпні відповіді. Організував нараду Секретаріат УАРОР.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора