Керівники районної влади відвідали Шишацьку громаду

Дата: 07.12.2021 08:19
Кількість переглядів: 1185

2 грудня керівники Миргородського району відвідали Шишацьку громаду. Традиційно на початку візиту голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та перший заступник голови Миргородської РДА Віталій Дяківнич зустрілися з очільником громади Олександром Туткою. Підбили підсумки року та поговорили про перспективи.

Потому зустрілися з директором КНП «Шишацька лікарня планового лікування», депутатом Миргородської районної ради Маргаритою Хорольською. Маргарита Миколаївна керує лікарнею з 2016 року. Говорить, завжди відчувала підтримку засновника, яким є Шишацька селищна рада. Зі слів Маргарити Миколаївни, колектив проявляє турботу до кожного пацієнта, втім під особливою увагою – діти і представники похилого покоління. Так, кілька років тому після ремонту запрацювало дитяче відділення, у якому нині тепло та затишно, створені всі необхідні умови аби наймолодші жителі отримувати лікування. Сучасним діагностичним обладнанням наповнена клініко-діагностична лабораторія лікарні. Працює цифровий рентген-апарат на 3 робочі місця. Відтак, жителям громади не потрібно їхати до обласного центру, щоб зробити детальні дослідження показників стану здоров’я.

У розмові Маргарита Миколаївна поділилася планами на перспективу - вже найближчим часом докладуть усіх зусиль до того аби відкрити на базі лікарні відокремлене паліативне відділення, де зможуть обслуговувати людей похилого віку та невиліковно хворих.

Загалом у Шишацькій лікарні відкрито 9 пакетів НСЗУ, у порівнянні з іншими закладами такого типу в регіоні це достойний показник.  

«Варто відзначити, що жителі Шишацької громади мають комфортні умови для діагностики та отримання належних медичних послуг у лікарні. Відчувається грамотний менеджмент керівництва, розуміння та підтримка з боку місцевої влади» - підсумувала зустріч голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора