31 жовтня - День автомобіліста і дорожника

Дата: 31.10.2021 08:39
Кількість переглядів: 493

День автомобіліста і дорожника встановлений Указом Президента України від 1993 року. Це професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства відзначається щорічно в останню неділю жовтня. Цьогоріч свято припадає на 31 жовтня.

 Шановні автомобілісти та дорожники Миргородщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства! Адресую вітання всім, чиє життя пов’язане з дорогою: водіям, ремонтним робітникам, інженерно-технічним працівникам, керівникам підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, усім, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів, своєчасність здійснення перевезень, успішний розвиток галузей народного господарства.

Своєю невтомною працею Ви робите вагомий внесок у розвиток України та нашого рідного краю. Ваша робота має виняткове значення! Саме від стану, якості дорожнього покриття та вашої злагодженої роботи залежить якість та своєчасність забезпечення потреб громадян, економіки та соціальної галузі району.

Зичу вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, подальшої успішної та безаварійної роботи, невичерпної енергії, нових досягнень, яскравих емоцій, зеленого світла на автошляхах. Нехай усі ваші дороги ведуть до успіху.

З повагою,

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора