Новини

31 Серпня, 2021 р., 10:31
Міністерство розвитку громад та територій вкотре звернулося до Міністерства фінансів з пропозиціями врегулювати питання фінансового забезпечення діяльності районних рад для здійснення ними своїх повноважень, закріплених в Конституції України та базовому законодавстві, повідомляють на сайті Децентралізації.
29 Серпня, 2021 р., 20:02
29 серпня біля пам’ятного каменя воїнам АТО/ООС у Сквері Слави Миргорода відбувся тематичний захід до Дня пам’яті захисників України за участі радника голови Миргородської районної ради Євгенії Усатової, керівника апарату Миргородської РДА Віталія Хоменка, секретаря Миргородської міської ради Олександра Гуржія, учасників відокремленого підрозділу громадської організації “Всеукраїнська спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій” в м. Миргород, депутатів та численної громадськості.
28 Серпня, 2021 р., 09:56
Аби дізнатися більше про життя у громадах Миргородського району, про роботу депутатського корпусу восьмого скликання, про діяльність Миргородської районної ради, дивіться короткий дайджест новин у програмі «НОВИНИ МИРГОРОДЩИНИ».
27 Серпня, 2021 р., 11:37
До 30-ї річниці Незалежності України у всіх громадах Миргородського району відбулися урочисті заходи, де вшанували жителів громад, які багато років натхненно працюють та розбудовують свій край та свою державу.
24 Серпня, 2021 р., 14:46
Святкові заходи до  30-річчя незалежності України в Миргородській громаді розпочалися біля пам'ятника Тарасові Шевченку.  У вишиванках і з квітами до Кобзаря прийшли представники міської та районної влади, військовослужбовці, правоохоронці, представники багатьох трудових колективів та громадськість.
24 Серпня, 2021 р., 08:17
23 серпня, у День державного прапора України, відбувся автопробіг гоголівськими місцями Миргородщини Учасники автопробігу стартували від Національного музею-заповідника М.Гоголя у Шишацькій громаді, далі рушили через Шишаки до Великих Сорочинців, де поклали квіти до пам’ятників біля меморіального музею Гоголя та у центрі громади. Фіналізували маршрут у Миргороді біля славнозвісної миргородської калюжі. Зустрічали гостей консультант голови Миргородської районної ради Ольга Ошека та керівник апарату Миргородської РДА Віталій Хоменко.
24 Серпня, 2021 р., 08:12
23 серпня миргородці відзначили День Державного прапора України у сквері Козацької слави. 
24 Серпня, 2021 р., 08:10
Двадцять четвертого серпня - день народження заступника голови Миргородської районної ради, депутата Миргородської районної ради Олега Карабки

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора