Війна забрала життя ще одного Героя…

Дата: 13.05.2022 08:49
Кількість переглядів: 831

У боях під Харковом під час артилерійського обстрілу ворожими російськими військами позицій наших захисників загинув мешканець міста Лохвиця, солдат ЗСУ ЗАДОРОЖНЮК Дмитро Ігорович, повідомляють на сайті міськради.

Він народився 24 квітня 1995 року у селі Червоний Кут Сумської області. Закінчив Лохвицьку ЗОШ №3, потім – Червонозаводське ПТУ №32, отримавши спеціальність  столяра-апаратника. З 16 квітня 2015 року по 13 жовтня 2016 року проходив строкову службу у лавах Збройних сил України. Останні  кілька років працював охоронником у супермаркеті АТБ м. Лохвиця.

11 березня 2022 року згідно з Указом Президента 69/2022 від 24 лютого 2022 року Дмитро Задорожнюк по мобілізації був призваний в ряди Збройних сил України.

Захищаючи рідну землю від ворога,  Дмитро був сміливим і відданим своїм побратимам, займав посаду  старшого бойового медика.

Але війна забирає найкращих… 7 травня 2022 року у бліндаж, де знаходився Дмитро, влучив ворожий артилерійський снаряд…

Чуйним, добрим, надійним, добросовісним, завжди готовим допомогти всім, хто цього потребує,  – таким пам’ятають Дмитра Задорожнюка його друзі, колеги та однокласники.

У тяжкий для України час він поклав своє молоде життя за свободу кожного з нас, за те, щоб небо над нашою рідною Україною було мирним і вільним! Пам'ять про  Дмитра Задорожнюка навіки буде в наших серцях! Герої не вмирають, вони продовжують боронити нас з небес! Перемога буде за нами! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора