У Миргороді обговорили можливість розміщення закладів освіти з інших областей

Дата: 11.05.2022 10:13
Кількість переглядів: 756

Багато українських вищих навчальних закладів вимушені евакуюватися зі зруйнованих російськими окупантами територій. Навчальні заклади переїжджають на спокійніші території та облаштовуються на новому місці, щоб забезпечити безперервний освітній процес. Миргород як центр району також готовий приймати на розміщення навчальні, медичні, спортивні та інші заклади і підприємства, які постраждали від бойових дій.

10 травня відбулася зустріч із представниками одного із Луганських вищих навчальних закладів. У якій взяли участь: міський голова Миргорода Сергій Соломаха, депутат Полтавської обласної ради Олег Діденко, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніна Нікітченко, начальник управління освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради Тетяна Колибельнік.

Зустріч пройшла конструктивно. Обговорили можливості для організації роботи університету та гуманітарний план дій, дійшли висновку, що Миргородська міська громада готова надати приміщення для розміщення матеріально-технічної бази закладу, повідомляють на сайті міськради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора