Відвідали родини, які знайшли прихисток у Миргородській громаді

Дата: 16.05.2022 10:30
Кількість переглядів: 882

Від початку війни у Гаркушинцях та Петрівцях Миргородської громади знайшли прихисток понад 350 осіб. Свої домівки на Харківщині та Донеччині вони залишили аби врятуватися від бойових дій. Поки достеменно не знають на який термін приїхали, але незалежно від того свій побут налаштовують, щоб було зручно та комфортно. Говорять, необхідним забезпечені. Проте й від допомоги не відмовляються.

Днями голова Миргородської ради Наталія Гирка особисто відвідала родини, які проживають у Гаркушинцях та Петрівцях, оглянула місця проживання та передала продуктові набори від волонтера Олександра Рєпіна за фінансової підтримки Rotary Club of Randolph VT.

«Миргородська районна рада та військова адміністрація постійно працює над тим, щоб внутрішньо переміщені особи, які проживають на Миргородщині, були забезпечені необхідним. Ми постійно відправляємо заявки на українські та іноземні фонди для залучення гуманітарної допомоги, співпрацюємо з благодійниками. З іншого боку – актуалізуємо інформацію по кількості осіб, які приїхали до громад. Намагаємося благодійну допомогу, яка надходить, ділити між усіма 17-ма громадами району.», - говорить Наталія Олексіївна.

У кожній родині – діти різного віку. Подарункам радіють, особливо солодощам. Тож нехай маленькі приємності зроблять не такою безболісною розлуку з домом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора