Новини

30 Вересня, 2021 р., 09:07
Президент Української асоціації районних та обласних рад Сергій Чернов підписав Резолюцію XXI Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації, що відбулась 20-23 вересня у Затоці Одеської області.
29 Вересня, 2021 р., 11:08
Бабин Яр – це місце пам’яті, яке стало відомим на весь світ символом нацистських злочинів проти цивільного населення під час Другої світової війни, символом Голокосту.
29 Вересня, 2021 р., 09:34
Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка спільно з колегами, головою Полтавської районної ради Михайлом Кононенком, головою Лубенської районної ради Тетяною Качаненко, головою Кременчуцької районної ради Дмитром Колотієвським та головою Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самворядування Володимиром Микийчуком взяли участь у роботі Міжрегіональної наукової конференції «Полтавський район: від давнини до сучасності», яка відбулася 28 вересня у Полтавській районній раді.
27 Вересня, 2021 р., 10:45
У Всесвітній день туризму вітаю всіх, хто працює над розвитком територій та зміцненням туристичного потоку до нашого краю, до Миргородщини. Кожна громада із 17-ти, які об’єднує Миргородський район, є унікальною та багатогранною, відомою своєю історією та здобутками на сучасному етапі. Тому цінуймо історію та традиції нашого краю та пишаймося тим, що живемо та працюємо саме на Миргородщині!
27 Вересня, 2021 р., 09:42
Шановні працівники дошкільних навчальних закладів Миргородщини!
24 Вересня, 2021 р., 18:36
Дізнавайтеся більше про життя у громадах Миргородського району, про роботу депутатського корпусу восьмого скликання, про діяльність Миргородської районної ради. Дивіться дайджест новин у програмі «НОВИНИ МИРГОРОДЩИНИ».
24 Вересня, 2021 р., 14:18
На восьмій сесії Миргородської районної ради, яка відбулася 17 вересня, депутати одноголосно підтримали рішення "Про соціальний захист учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів їх сімей, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей загиблих учасників АТО та осіб постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, які мешкають на території району". По даному питанню доповідала Начальник управління соціального захисту населення Миргородської райдержадміністрації Людмила ГОРОБЕЦЬ. 
23 Вересня, 2021 р., 12:26
21 та 22 вересня у Полтаві проходив підсумковий Форум «Курс громадських консультацій для органів місцевого самоврядування у Полтавській області», у якому взяли участь представники урядових та громадських організацій Кременчуцького, Лубенського, Миргородського, Полтавського районів та Хорольської, Карлівської, Решетилівської, Миргородської, Опішнянської, Козельщинської, Новосанжарської, Ланівської, Сенчанської територіальних громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора