У День захисту дітей голова Миргородської районної ради Наталія Гирка відвідала пологове відділення Миргородської лікарні

Дата: 01.06.2022 16:12
Кількість переглядів: 640

Першого червня у пологовому відділенні КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування" перебуває чотири мами з новонародженими малюками. Головний лікар Віктор Харченко говорить, така кількість малюків одночасно - це добрий знак.

Візит до лікарні запланували заздалегідь саме на День захисту дітей. Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка хотіла особисто передати невеличкі подарунки новонародженим від Обласного гуманітарного складу та підтримати їхніх матусь. У пакунках - речі для малюків з перших днів життя - памперси, вологі серветки. Та найголовніше у день появи на світ - увага. 

«Тема материнства та дитинства є для мене близькою, адже понад 20 років я займалася нею в службах та органах місцевого самоврядування Миргорода. Виростити і виховати маленьких громадян своєї країни – нелегке завдання. Ми повинні створити усі належні умови для безпечного, повноцінного та щасливого дитинства, наскільки це можливо в теперішній ситуації війни.» - відзначає голова районної ради.

Також цього дня Наталія Гирка передала набори медичних препаратів та інструментів для кардіологічного та неврологічного відділень лікарні. Їх зібрали небайдужі жителі міста та представники аптек. У відділеннях лікарні інтенсивного лікування їх використають для потреб внутрішньо переміщених осіб та наших захисників, які проходять реабілітацію на базі закладу охорони здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора