Новини

16 Травня, 2022 р., 10:30
Від початку війни у Гаркушинцях та Петрівцях Миргородської громади знайшли прихисток понад 350 осіб. Свої домівки на Харківщині та Донеччині вони залишили аби врятуватися від бойових дій. Поки достеменно не знають на який термін приїхали, але незалежно від того свій побут налаштовують, щоб було зручно та комфортно. Говорять, необхідним забезпечені. Проте й від допомоги не відмовляються.
15 Травня, 2022 р., 08:10
П'ятнадцятого травня – день народження депутата Миргородської районної ради Володимира Кирченкова
13 Травня, 2022 р., 11:16
Миргородка Олена Харчіліна рятувала дітей від війни. Вирішила тимчасово перетнути кордон України та знайти для них більш безпечне місце. Випадково познайомилася зі своєю тезкою, теж Оленою, з італійським прізвищем Фазіні. Нова подруга розповіла, що живе в Італії, очолює благодійний фонд. Пані Фазіні знає як це – триматися за єдину надію у боротьбі з хворобою, що залишає мінімальний шанс на життя. На жаль, знає із власного досвіду. ЇЇ фонд носить назву “HOPE Onlus”, що в перекладі означає «остання надія». Знає Олена й про те, що в Україні тривають бойові дії, багато сімей були змушені покинути рідні домівки, залишилися без засобів для існування та належної підтримки і допомоги, в тому числі й медичної. Тож у ході розмови двох Олен, Олена Фазіні виявила бажання зібрати благодійну допомогу від свого фонду та відправити її до Миргорода.
13 Травня, 2022 р., 08:49
У боях під Харковом під час артилерійського обстрілу ворожими російськими військами позицій наших захисників загинув мешканець міста Лохвиця, солдат ЗСУ ЗАДОРОЖНЮК Дмитро Ігорович, повідомляють на сайті міськради.
11 Травня, 2022 р., 10:13
Багато українських вищих навчальних закладів вимушені евакуюватися зі зруйнованих російськими окупантами територій. Навчальні заклади переїжджають на спокійніші території та облаштовуються на новому місці, щоб забезпечити безперервний освітній процес. Миргород як центр району також готовий приймати на розміщення навчальні, медичні, спортивні та інші заклади і підприємства, які постраждали від бойових дій.
08 Травня, 2022 р., 09:21
Шановні жителі Миргородщини!
06 Травня, 2022 р., 11:01
Родина з Донеччини зі сльозами на очах тримає коровай із написом «МИР». Кажуть, саме це зараз найголовніше. Від обстрілів з рідного дому врятувалося 12 членів родини та пес. Наразі живуть усі разом, знайшли тимчасовий прихисток у селі Єрки Миргородської громади. Гостям радіють, дякують за відвідини і гостинці.
05 Травня, 2022 р., 13:38
8 і 9 травня Україна відзначатиме День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Український інститут національної пам’яті розпочинає інформаційну кампанію до пам’ятних дат новим роликом з циклу «Війна і міф». А також оприлюднює підбірку ключових смислів, важливих для розуміння і пам’ятання Другої світової війни.
05 Травня, 2022 р., 09:59
Триває співпраця з Полтавською обласною радою у питанні забезпечення продуктами харчування осіб, яким надали прихисток громади Миргородщини. Станом на початок травня їх офіційно зареєстровано більше 21 тисяч осіб. Кілька днів тому у рамках Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні до Миргорода надійшло борошно, а вже 4 травня надійшов наступний вантаж - консерви.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора