У Миргороді Луганський національний університет презентував співпрацю з громадами

Дата: 18.10.2023 14:00
Кількість переглядів: 625

17 жовтня у Миргородській міській раді відбулася презентація факультету природничих наук Луганського національного університету імені Тараса Шевченка «Співпраця з громадою: аграрний  та екологічний напрямки». 

На зустріч були запрошені голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА, заступниця міського голови Наталія МОЛОЧКО, представники профільних відділів Миргородської районної та міської рад, представники громад Миргородського району, фермери, освітяни, зацікавлені ініціативні групи громад, завідувачі кафедр та провідні науковці факультету природничих наук.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих у війні з росією Захисників і Захисниць, а також мирних жителів, загиблих від рук рашистів.

Відкриваючи зустріч, у своєму вітальному слові Наталія ГИРКА підкреслила важливість заходу як для територіальної громади, так і для району та висловила впевненість у результативності подальшої співпраці з факультетом природничих наук ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Модерувала захід Наталія МАЦАЙ, деканка факультету природничих наук, кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка. У ході роботи присутні познайомилися з історією факультету, науковцями було представлено напрямки та результати роботи після вимушеного переміщення факультету м. Миргород у 2022  - 2023 роках, а також пропозиції до співпраці.  

Детальніше про подію викладено на офіційному сайті Миргородської міської ради за посиланням ТУТ.

Переглянути відео-сюжет міської телестудії „Миргород” можна посиланням ТУТ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора