Медичними засобами поповнилася лікувальна база Миргородської лікарні інтенсивного лікування

Дата: 24.10.2023 13:00
Кількість переглядів: 686

Миргородська лікарня інтенсивного лікування отримала чергову партію гуманітарної допомоги: необхідні медичні препарати, хірургічні маски та медичні витратні матеріали. Весь цей перелік є конче необхідним для надання медичних послуг, а надто - в умовах війни.

КНП „Миргородська ЛІЛ”, як і інші лікувальні установи Миргородського району та області, змогли відчутно поповнити свої медичні ресурси завдячуючи ініціативі народного депутата України Олега Кулініча, який у співпраці з Благодійним фондом „Сучасне село та місто” та народним депутатом Антоном Яценком, забезпечив надходження допомоги до медичних закладів Полтавщини.

 

    

  

24 жовтня голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА відвідала лікарню та передала зазначену допомогу.

Директор КНП „Миргородська ЛІЛ” Віктор ХАРЧЕНКО подякував за надану допомогу, зазначивши, що лікарня не вперше отримує все найнеобхідніше за сприяння народного депутата Олега Кулініча. Отримані препарати будуть розподілені для кардіологічного, реанімаційного, паліативного та травматологічного відділення.

У свою чергу Наталія ГИРКА зазначила, що забезпечення медичних закладів усім необхідним – першочергове завдання для усіх рівнів влади. Якісні медичні послуги неможливо надавати без належної лікувальної бази, тож чергова партія допомоги є важливим внеском у їх покращення.

Вона подякувала благодійникам за надану допомогу і висловила переконання, що тільки у постійній співпраці можна досягти ефективного результату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора