Безпека життєдіяльності громад була предметом наради у Миргородській РВА

Дата: 11.10.2023 16:59
Кількість переглядів: 810

10 жовтня 2023 року відбулася робоча зустріч начальника Миргородської РВА Віталія Дяківнича із головами територіальних громад району за участю голови Миргородської районної ради Наталії Гирки та першого заступника начальника РВА Михайла Коркішка.

Фото без опису

На нараді обговорювалися важливі питання забезпечення життєдіяльності громад, зокрема  щодо посилення захисту об'єктів критичної інфраструктури та функціонування в осінньо-зимовий період пунктів незламності, яких у Миргородському районі вже облаштовано більше ста.

Фото без опису

Також було обговорено підсумки виконання заходів з мобілізації за 9 місяців. З інформацією по даному питанню  перед учасниками наради виступили представники Миргородського РТЦК та СП у Полтавській області. Вони акцентували увагу представників громад на здійсненні оповіщення військовозобов’язаних та плануванні подальшої роботи.

Фото без опису

З поміж інших питань, винесених на нараду, було розглянуто стан створення та формування матеріальних резервів громадами, затвердження програм підтримки ветеранів війни на 2024 рік, підтримки розвитку малого і середнього підприємництва та інші.

За результатами наради прийнято узгоджені рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора