У Полтаві відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Дата: 26.10.2023 10:00
Кількість переглядів: 620

25 жовтня у Полтаві відбулося засідання  Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України за участю Офісу Президента, профільних міністерств та департаментів, народних депутатів, очільників обласної та районної влади та керівників громад.  У роботі форуму взяли участь і представники Миргородщини - голова районної ради Наталія ГИРКА та начальник районної військової адміністрації Віталій ДЯКІВНИЧ.

Такий захід на теренах Полтавщини проведено вперше. Порядок денний було сфокусовано на важливих питаннях, зокрема: оптимізація мережі шкіл області, облаштування укриттів, розвиток Полтавського госпітального округу та ін. Важливе місце було відведено обговоренню підтримки ветеранів війни. Полтавщина має величезний потенціал у цьому напрямку.

До роботи Конгресу також долучилися голови територіальних громад Миргорщини на чолі із заступниками начальника районної військової адміністрації Михайлом КОРКІШКОМ та Людмилою ГОРОБЕЦЬ. Вони працювали в залі засідань районної ради, підключившись до зібрання в режимі відео-конференції. 

Усі питання Конгресу були розглянуті учасниками у формі конструктивного і відкритого діалогу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора