Новини

01 Серпня, 2022 р., 11:35
На 7-ме серпня цьогоріч припадає День Повітряних Сил Збройних Сил України. Напередодні професійного свята на сторінці Головнокомандувача Збройних Сил України оприлюднили інтерв'ю з командиром 831-ої бригади тактичної авіації Повітряних Сил України, Героєм України, полковником Олександром Мостовим.
29 Липня, 2022 р., 15:10
Ми підготували черговий випуск про події у громадах Миргородщини.
29 Липня, 2022 р., 15:04
27 липня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка відвідала центри колективного проживання переміщених осіб на Шишаччині. У Яреськах таких центрів два, ще один – у Бухунах. У центрах знайшли прихисток 90 осіб, переважно це родини, та мами з дітками різного віку. Всі вони мріють повернутися додому, але ж не у всіх він вцілів. Біль цих людей мотивує ще продуктивніше звичного працювати і в тилу, спрямовувати сили й ресурси їм на допомогу.
25 Липня, 2022 р., 16:32
22 липня у Миргородській районній раді відбулася робоча зустріч з деканом факультету природничих наук Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка Наталією Мацай. У якій взяли участь керівник секретаріату депутатської групи «Довіра» у Верховній Раді України, помічник народного депутата України Олега Кулініча Юлія Нерода, депутат Полтавської обласної ради Олег Діденко та депутат Миргородської районної ради Ігор Діденко.  
22 Липня, 2022 р., 11:59
Миргородська районна рада передала благодійну допомогу закладам охорони здоров’я від Rotary club of Randolph VP та Randolph Sunrise Rotary Club. З представником цієї організації, миргородцем Олександром Рєпіним маємо налагоджену співпрацю практично від початку війни.       

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора