Про головне зі зборів Полтавської обласної асоціації ОМС

Дата: 27.12.2023 07:25
Кількість переглядів: 464

 

На загальних зборах Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування, які відбулися 26 грудня у Решетилівці, було обговорено ряд питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади на регіональному рівні.

Збори проходили під головуванням Олександра БІЛЕНЬКОГО, голови Полтавської обласної ради, який очолює асоціацію. У засіданні також взяли участь начальник Полтавської військової адміністрації Філіп ПРОНІН та його заступники Богдан КОВАЛЬЧУК і Антон ЧУБЕНКО, а також виконавчий директор асоціації Володимир МИКІЙЧУК.

Голови районних, міських, селищних та сільських рад взяли участь у зборах, як члени асоціації. Миргородська районна рада була представлена головою ради Наталією ГИРКОЮ.

У ході роботи було заслухано та обговорено інформацію про стан виконання бюджетів, зміни у земельному законодавстві та ін. Утримання та ремонт доріг було одним із найгостріших питань.

Олександр БІЛЕНЬКИЙ зазначив, що громадами області було проінвестовано на ремонти доріг понад 400 млн. грн. Органи місцевого самоврядування мають право звертатися до Служби відновлення та інфраструктури Полтавської області та вимагати від підрядних організацій якісних і своєчасних послуг.

Він подякував органам місцевого самоврядування, а також Полтавській ОВА за взаєморозуміння та співпрацю у цьому питанні.

Окремо на зборах також було заслухано звіт Правління Асоціації за проведену роботу та звіт Ревізійної комісії про перевірку фінансово – господарської діяльності Асоціації за 2023 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора