Новорічні вітання тривають: У районній раді відбулося свято для дітей із сімей ВПО

Дата: 28.12.2023 07:30
Кількість переглядів: 564

Новорічні свята особливі. Їх однаково чекають і малеча і дорослі. І хоч сьогодні через війну святкового настрою не так багато, проте надія на світле майбутнє та здійснення бажань не згасає в душі кожного українця.

Особливо приємно розуміти, що ти не один на один з проблемами, відчувати розуміння, підтримку і допомогу. Так, уже другий рік поспіль, діти Миргородщини отримують новорічні подарунки від американських благодійників з міста Рендольфа та інших міст Америки.

27 грудня у приміщенні Миргородської районної ради відбулося невеличке свято для дітей початкових класів із сімей внутрішньо-переміщених осіб.

Атмосферу казкового свята, гарний настрій та позитивні емоції створили гуртківці народної студії естрадного вокалу «Соняшник» з міського Центру естетичного виховання. У майстерному виконанні юних артистів пролунали різдвяні обрядові пісні.

На завершення свята приємні враження доповнилися солодкими подарунками діткам, які вручили голова районної ради Наталія ГИРКА та перший заступник начальника військової адміністрації Михайло КОРКІШКО. Посадовці привітали присутніх з прийдешніми новорічними святами та побажали здійснення мрій, гарного настрою та миру. Звертаючись до всіх учасників святкового заходу Наталія ГИРКА зазначила: «Початок нового року – це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітніших мрій і помислів, очікування добра і змін на краще майбутнє. Дякуємо Богу і ЗСУ, віримо в Збройні сили України та цінуємо найдорожче, що в нас є - своїх рідних та нашу Україну!»

Вкотре висловлюємо вдячність за підтримку і допомогу постійним американським партнерам (Noontime Rotary Club, the Sunrise Rotary Club, мешканців міста Рендолфа та інших міст у Сполучених Штатах).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора