У Миргородській РВА відбулася нарада по дорогах

Дата: 18.01.2024 15:17
Кількість переглядів: 517

Фото без опису
У Миргородській районній військовій адміністрації під головуванням начальника РВА Віталія ДЯКІВНИЧА відбулася нарада з питань утримання доріг району за участю голови районної ради Наталії ГИРКИ, першого заступника начальника РВА Михайла КОРКІШКА та голів територіальних громад району.

Як відомо, проблема з дорогами тривалий час не знаходить свого вирішення, породжуючи численні скарги жителів до органів влади всіх рівнів. Окремі ділянки доріг, що сполучують громади з адіністративним центром району, практично непридатні для експлуатації. На крайній 19 сесії Миргородської районної ради 22 грудня 2023 року депутати прийняли звернення до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України щодо забезпечення фінансування на утримання автомобільних доріг загального користування державного значення.

Фото без опису

Запрошений на нараду заступник начальника з експлуатаційного утримання та безпеки автомобільних доріг Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Полтавській області Анатолій МЯГКОХЛІБ проінформував присутніх про перспективи виправлення критичної ситуації на дорогах державного значення, що проходять через територію району.

Учасники наради всебічно обговорили ситуацію та можливі шляхи розв’язання проблеми.

За результатами наради прийнято відповідні рішення.

Детальніше на Facebook сторінці начальника Миргородської РВА 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора