Новини

17 Квітня, 2023 р., 16:32
Напередодні Великодня, який цьогоріч припав на 16 квітня, Миргородська районна рада реалізувала черговий проект, який має благодійну мету. На цей раз у фокусі уваги – жінки пільгових категорій, які самостійно виховують дітей.  
17 Квітня, 2023 р., 12:49
Шановні працівники пожежної охорони Миргородщини, ветерани галузі!
14 Квітня, 2023 р., 13:27
Ми підготували черговий дайджест програми "Новин Миргородщини" про актуальні події у громадах району.
14 Квітня, 2023 р., 12:14
Аби підтримати захисників, які бережуть наш спокій на передових позиціях, Миргородська районна рада та депутати районної ради сформували смачні посилки. Місцеві волонтери доставлять їх бійцям саме до найбільшого свята вірян. Посмакувати Великодніми пасками нашим героям вдасться завдяки керівникам Великобагачанського комбікормового заводу Ігорю та Олегу Діденкам, а молочну продукцію Deca Milk дослідного господарства імені Декабристів передав керівник підприємства Володимир Цибенко.
12 Квітня, 2023 р., 14:36
11 квітня в актовій залі районної ради відбулася 16-та позачергова сесія. На порядку денному засідання звіт начальника Миргородської районної військової адміністрації про виконання бюджету і делегованих повноважень за 2022 рік, фінансові та поточні питання.
12 Квітня, 2023 р., 13:19
Перед засіданням 16-ї позачергової сесії депутати розглянули та опрацювали всі питання порядку денного на постійних комісіях. Таким чином, 11 квітня відбулися засідання комісії з питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та охорони довкілля; комісії з питань освіти, культури, туризму, молоді та спорту, впровадження цифрових технологій; комісії з питань соціальної політики, охорони здоров’я, материнства та дитинства; комісії з питань регламенту, депутатської етики, діяльності депутатів, забезпечення законності, правопорядку та протидії корупції.
11 Квітня, 2023 р., 11:36
Гадяцький край на Миргородщині - це 6 громад: Петрівсько-Роменська, Лютенська, Сергіївська, Краснолуцька, Великобудищанська і власне Гадяцька. Цей край у районній раді відповідно представлений найбільшою кількістю депутатів – 16.
10 Квітня, 2023 р., 16:34
Наприкінці минулого тижня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка відвідала Лохвиччину. Мала на меті зустрітися із депутатами від трьох громад цього краю, а також – відвідати навчальний заклад інтернатного типу у с.Яхники.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора