У Полтавській обласній раді відбулася нарада з головами районних рад

Дата: 22.02.2024 09:15
Кількість переглядів: 68

Фото без опису20 лютого в Полтавській обласній раді під головуванням заступника голови обласної ради Олексія ЧЕПУРКА відбулася робоча зустріч з питань фінансування районних рад Полтавщини.

У засіданні взяли участь голови районних рад чотирьох районів Полтавщини: Миргородського - Наталія ГИРКА, Полтавського - Михайло КОНОНЕНКО, Лубенського  - Тетяна КАЧАНЕНКО і Кременчуцького - Дмитро КОЛОТІЄВСЬКИЙ, а також заступниця керівника апарату - керуюча справами виконавчого апарату облради Тамара Синявська. 

Крім того, на нараду, для обговорення питань фінансового забезпечення функціонування районних рад, був запрошений директор департаменту фінансів Полтавської обласної військової адміністрації Павло Кропивка.

У ході роботи учасники розглянули механізми надання субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення окремих видатків районних рад, спрямованих на виконання їх повноважень. Також, з метою виконання заходів Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області, обговорили шляхи залучення коштів до районних бюджетів.

Фото без опису

Голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА взяла активну участь у обговоренні питань порядку денного.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора