Перед пленарним засіданням профільні комісії розглянули питання чергової сесії

Дата: 16.02.2024 16:00
Кількість переглядів: 221

У ході підготовки пленарного засідання 20 сесії районної ради, яка відбулася 16 лютого 2024 року, депутати активно працювали у постійних комісіях. 

У результаті злагодженої роботи ними були попередньо розглянуті та опрацьовані подані на сесію проєкти рішень, прийнято відповідні рекомендації.

Фото без опису

Фото без опису

Найбільше питань розглянули бюджетна та регламентна комісії. Так, на бюджетній комісії детально обговорили проєкти рішень щодо звіту про виконання районного бюджету Миргородського району за 2023 рік та про внесення змін до показників районного бюджету на 2024 рік, про перерахування залишків коштів спеціального фонду до загального фонду районного бюджету Миргородського району, про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування на 2022-2024 роки та ін. 

Фото без опису

На регламентній комісії схвалили проєкти рішень про визнання депутатських повноважень новообраного депутата Хижі О.П. (політична партія «ДОВІРА), про внесення змін до складу комісій та Президії районної ради у зв’язку зі зміною у депутатському корпусі. Також були розглянуті проєкти рішень щодо щорічного звітування депутатів та їх закріплення за територіальними громадами тощо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Перед винесенням на розгляд сесії в усіх п'яти  постійних комісіях були обговорені річні звіти про роботу комісій у 2023 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора